Ekran kartı driverı kuramıyorum(Acer 5750g)

Arkadaşlar selamlar eski laptopumu hayata döndürmeye karar verdim ssd aldım formatını attım. Laptopta GeForce 610m ekran kartı var. Nvidia App kurmak istedim bu hatayı aldım sonra sürücü desteği almıyodur diye sadece driverını indirdim ama buna rağmen bu hataları alıyorum ve driverlerı kuramıyorum yardımcı olabilecek var mı?
391.35 üzeri nvida sürücüsü kuramazsın desteği yok

okumadımda kurabildiniz mi

391.35 üzeri nvida sürücüsü kuramazsın desteği yok
Zaten resmi sitesinde son sürüm olarak 391.35 var onu denedim eskileri de denedim hepsinde aynı hatayı alıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

okumadımda kurabildiniz mi
Maalesef kuramadım. İşin ilginç yanı aygıt yöneticisinde de ekran akrtına dair bişey gözükmüyor.

Zaten resmi sitesinde son sürüm olarak 391.35 var onu denedim eskileri de denedim hepsinde aynı hatayı alıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Maalesef kuramadım. İşin ilginç yanı aygıt yöneticisinde de ekran akrtına dair bişey gözükmüyor.
dediğim gibi okumadım ama ekran kartı fiziksel olarak çalışıyor değilmi ayrıca driver kurmadığınızdan gözükmemesi normal

dediğim gibi okumadım ama ekran kartı fiziksel olarak çalışıyor değilmi ayrıca driver kurmadığınızdan gözükmemesi normal
Biostan ekran kartını entegreliden değiiştirilebilire getirdim aygıt yöneticisinde ünlemle de olsa görünüyor. Fiziksel olarak dediğiniz bu mu bilmiyorum ama.
Aygıt yöneticisnde görününce bu videodaki yöntemi denedim. Setup çalıştı grafik sürücüsü kuruldu dedi ama yeniden başlatınca tekrar ünlem şeklinde göründü.

Biostan ekran kartını entegreliden değiiştirilebilire getirdim aygıt yöneticisinde ünlemle de olsa görünüyor. Fiziksel olarak dediğiniz bu mu bilmiyorum ama.
Aygıt yöneticisnde görününce bu videodaki yöntemi denedim. Setup çalıştı grafik sürücüsü kuruldu dedi ama yeniden başlatınca tekrar ünlem şeklinde göründü.
382 kurmayı dene. 391i deneme.

Unlem
Ünlem işareti kart arızalı ise gelir ona yapacak bişey yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,179,705
Üyeler
187,234
Son üye
escapefromclarius
Geri