Neler Yeni

Yardım Ekran Kartı Modifiye etmek

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Ben klavyeyi boyadım şimdi çalışmıyor,ekran kartını çope atmayı göze alıyorsan boyarsın.
Asla çöp olmaz kartı parçalarına ayırıp plastik aksamları boyuyorsun macun sürülen katmanı değil.

Sen herhalde switclerin içine filan yedirdin spreyi

JSezar

80+ Silver
Asla çöp olmaz kartı parçalarına ayırıp plastik aksamları boyuyorsun macun sürülen katmanı değil.

klavye mebrandı,güzelce söktüm fakat iletkende ya da devre kartında arıza veya kısa devre olduğu için çalışmıyor.öyle klavyenin üzerine sprey sıkmadım yani:)

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri

İşlemci fanıyla kasa şu şekilde gözüküyor bırakmış olayım ekran kartını boyayamıyırum değişen msı fan maalesef sökülmüyor uğraştıracak gibi

Ekler

• IMG-20230914-WA0023.jpeg
    IMG-20230914-WA0023.jpeg
    1 MB · Hit: 47

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
bu kasayı faceden aldınız değil mi hocam ?
Yok hocam trendyoldan aldım fakat led switchte sorun var demin farkettim satıcıya yazdım fan renklerini ayarlayamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu kasayı faceden aldınız değil mi hocam ?
Ben 1299 a aldım 1399 olmuş fiyatı

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,169
İsim
Emre
Yok hocam trendyoldan aldım fakat led switchte sorun var demin farkettim satıcıya yazdım fan renklerini ayarlayamıyorum

bu kasayı satan arkadaş sanırım facedende satıyorduda ondan sordum

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
bu kasayı satan arkadaş sanırım facedende satıyorduda ondan sordum
E-mirach adında bir satıcı fakat sorularıma geri yanıt vermiyor ayar oldum bozuk geldiysede değişimle uğraşmayacaktım kontrolcü alıp geçerdim fakat cevap vermediği için direk iade etmeyi düşünüyorum

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,169
İsim
Emre

hocam kasa iyi mi kablolama fln rahat mı ?

E-mirach adında bir satıcı fakat sorularıma geri yanıt vermiyor ayar oldum bozuk geldiysede değişimle uğraşmayacaktım kontrolcü alıp geçerdim fakat cevap vermediği için direk iade etmeyi düşünüyorum
1694721110179.png

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
hocam kasa iyi mi kablolama fln rahat mı ?
Benim güç kaynağı modüler kabloları çok hantal onun kabloları uğraştırdı biraz yalan olmasın arka tarafta onun dışında çok temiz bir kablolama yaptım çok uğraşmadan rahattı yani güzel gizlendi kablolarda

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,169
İsim
Emre
Benim güç kaynağı modüler kabloları çok hantal onun kabloları uğraştırdı biraz yalan olmasın arka tarafta onun dışında çok temiz bir kablolama yaptım çok uğraşmadan rahattı yani güzel gizlendi kablolarda
benimkide modüler şuan ki kasamın kablolaması çok zor gerçekten nerden geçirceğimi nereye sokacağımı şaşırdım.
Bide psu kabloların üstünde ek fileli bi koruma var ne deniyor bilmiyorum oda zorlaştırıyor.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Şu satıcı geri yanıt verseydi ve fanları ayarlayabilseydim kasaya gözüm kapalı 10/10 puan verirdim sadece arka kablo tarafına gelen taraftaki kapak biraz inceydi 24 pin kablom hantal dediğim gibi ondan arka kapayı ittirdi başta biraz ince olduğu için kapatırken yamulur siye korktum ama düşündüğüm kadarda ince değilmiş bir şey olmadı

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,169
İsim
Emre
Şu satıcı geri yanıt verseydi ve fanları ayarlayabilseydim kasaya gözüm kapalı 10/10 puan verirdim sadece arka kablo tarafına gelen taraftaki kapak biraz inceydi 24 pin kablom hantal dediğim gibi ondan arka kapayı ittirdi başta biraz ince olduğu için kapatırken yamulur siye korktum ama düşündüğüm kadarda ince değilmiş bir şey olmadı
tamamdır hocam teşekkür ettim.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR