J0kerr
80+
- Reaksiyon skoru
- 78
Ekran kartını soketini pci girişine denk getir getirdiğinden emin oldukdan sonra biraz bastir oturur zatenAlıntıyı görüntüleekran kartı daha önce hiç takmadım birkaç video izledim o anakartla kasa arasındaki boşluğa gelmesi gerekiyormuş ekran kartını oturtacağım panali açtım ve takmayı denedim ancak o boşlupa getiremedim üst kısım açılıyor olabilir belki denedim ama açamadım nası yapıcam yardımcı olabilecek var mı
Ekran kartını soketini pci girişine denk getir getirdiğinden emin oldukdan sonra biraz bastir oturur zaten
![]()
![]()
Nir kısmını taktım sokete ama yarısını oturtamıyorum
PCI kapağı kapalı. Orada bir vida vardır onu sök çıkar kapağı kasadaki.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Nir kısmını taktım sokete ama yarısını oturtamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Şu üst kısımdan ötürü sokamıyorum
Önce PCI yuvasındaki vida yerlerinin kapağını aç. Oturtmada sorun yaşamamak adına önce arka kısmını oturt kartın sonra önden bastır çıt eder.
PCI kapağı kapalı. Orada bir vida vardır onu sök çıkar kapağı kasadaki.
Korkma sök vidayı dene. Genelde içerde olur ama.Alıntıyı görüntülebu vida mı
Korkma sök vidayı dene. Genelde içerde olur ama.
Korkma sök vidayı dene. Genelde içerde olur ama.
https://www.gamegaraj.com/urun/aquarius-5t10-rx6600/ bu sistemi1tb harddisk ekleyerek aldım tam 10kyaHiç bilmiyorsan denemeni önermem. Ekran kartı zarar görmemeli.
Sanırım sistem game garajdan.
Sistemin nedir merak ettim
Hayırlı olsun.
Ekran kartı konusunda acele etme, geç olsun güç olmasın.
Yoksa en pahalı parça o ve çok çekersin.
Normalde 10 saniyelik bir iş![]()
evetAlıntıyı görüntülebu vida mı
Hiçbir fikrim yok ama yeme bence. İlaç gibi bir şey olabilir veya rutubet önleyici.Son bir soru aga bu şeyler ne işe yarıyor özellikle şu yemeyin yazan