EKRAN KARTI NEDEN BÖYLE YAPIYOR?

nereden bulaşıyor acaba? crackli uygulama indirmek için zibilyon site gezer hangisi çalışasacak diye teker teker denersen virüsü yersin.ben neden yemiyorum o zaman?
Şimdi sıkıntı falan olru mu bilmiyom ama erotik sitelere girince de virüs yiyebiliyorsun. Ondna sonra şu fake Discord gift linklerinden falanda

Şimdi sıkıntı falan olru mu bilmiyom ama erotik sitelere girince de virüs yiyebiliyorsun. Ondna sonra şu fake Discord gift linklerinden falanda
ha crackli şey indirmişsin ha erotik sitelerde takılmışsın ha discorddan gift linkine gitmişsin vs.sonuç olarak anlamsız linklere girdiğin için virüs yiyorsun.

Virüslük durum olduğunu sanmıyorun driverdan kaynaklanıyor olabilir bana kalırsa çünkü bir kaç ay önce bu sorunu rx 570 ile yaşamıştım bilmediğim için garantiye yolladım sorun yok diyip eski driver sürümü tavsiye ettiler ve sorun düzeldi.

ha crackli şey indirmişsin ha erotik sitelerde takılmışsın ha discorddan gift linkine gitmişsin vs.sonuç olarak anlamsız linklere girdiğin için virüs yiyorsun.
Hocam şu konuyu bıraksak mı artık çünkü boş mesajdan başka bir şey değil bu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,531
Üyeler
185,119
Son üye
Mistikeno
Geri