Harbiden yaEkran kartı ne zaman gelmeyi düşünüyor keyif çayı içmekten sıkıldım yav
virüs bitene kadar de sen ona gddr6 bellek yok çinli knklarım saolsun piyasada olanları da miningciler alıyoBoş konu. Mining olayları bitene kadar ekran kartını unutun.
Geliyorum kardeşim @RX5500XT
Kafayı yedim ben de... Ulan madem bu kadar talep var bu fabrikalar ***** mı yoksa başka bir bokluk mu var işin içinde?
Benim bildiğim bi ürün satılınca daha çok üretilir ama farklı bir şey var sanırım yakında apu toplicazBoş konu. Mining olayları bitene kadar ekran kartını unutun.
Hiç toplamadıysan hazır sistemlere bakmak daha mantıklı artık. Ben toplamaya başladığımda keşke ilk ekran kartını alsaydım... Şimdi bir tek ekran kartım kaldı onu da bekle babam bekle...Benim bildiğim bi ürün satılınca daha çok üretilir ama farklı bir şey var sanırım yakında apu toplicaz
Bu ne #!@?daha var gelmesine daha böyle çok foto var da buraya sığmadı isteyene atarım
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mahvolduk ya bu nasıl bir dertir yaHiç toplamadıysan hazır sistemlere bakmak daha mantıklı artık. Ben toplamaya başladığımda keşke ilk ekran kartını alsaydım... Şimdi bir tek ekran kartım kaldı onu da bekle babam bekle...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu ne #!@?
:/ dediğim gibi bunlar sadece örnek kat kat fazlası var ve 1-2 tane değil yüzlerce...Hiç toplamadıysan hazır sistemlere bakmak daha mantıklı artık. Ben toplamaya başladığımda keşke ilk ekran kartını alsaydım... Şimdi bir tek ekran kartım kaldı onu da bekle babam bekle...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu ne #!@?
En kısa zamanda düşücek bakalım ne yapıcaklar:/ dediğim gibi bunlar sadece örnek kat kat fazlası var ve 1-2 tane değil yüzlerce...
Gökten çiğköfte yağınca gelicekEkran kartı ne zaman gelmeyi düşünüyor keyif çayı içmekten sıkıldım yav