Neler Yeni

Ekran Kartı Normal Kullanımda Fan Dönmüyor!

Night80

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Night80
Ben Yeni aldığım PC’yi internette gezerken veya basit minecraft tarzı çok zorlamayacak oyunlar oynarken şunu fark ettim ekran kartının iki fanına dönmüyor bilgisayar ilk açıldığında dönüyor ama sonra duruyor! (RTX 3060) Ve ekran kartım çalışıyor da aslında ama neden böyle oluyor? Sizce bir sorun var mı yoksa sıkıntı yok mu? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
TAHA KOÇAK
ZerodB diye bir teknoloji sayesinde oluyor, kart soğutulmaya ihtiyacı olmadığı sürece ekran kartı fanlarını çalıştırmıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Burak Dinçer
Bilmiyorum ekran kartiniz nedir de AMD nin yeni kartlari 50 derecenin altinda fani calsmiyor. 6600XT asus rog strix var, 50 dereceden sonra fanlar açılıyor.

ardamorant_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
Arda
Ben Yeni aldığım PC’yi internette gezerken veya basit minecraft tarzı çok zorlamayacak oyunlar oynarken şunu fark ettim ekran kartının iki fanına dönmüyor bilgisayar ilk açıldığında dönüyor ama sonra duruyor! Ve ekran kartım çalışıyor da aslında ama neden böyle oluyor? Sizce bir sorun var mı yoksa sıkıntı yok mu? Şimdiden teşekkürler.
ekran kartı fanları yük altında çalışmaya başlar normal kullanımda veya mc gibi oyunlarda çalışmaz

Night80

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Night80
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilmiyorum ekran kartiniz nedir de AMD nin yeni kartlari 50 derecenin altinda fani calsmiyor. 6600XT asus rog strix var, 50 dereceden sonra fanlar açılıyor.
RTX 3060
Mesaj otomatik birleştirildi:

EKRAN KARTIM RTX 3060

ekran kartı fanları yük altında çalışmaya başlar normal kullanımda veya mc gibi oyunlarda çalışmaz
EKRAN KARTOM RTX 3060

ZerodB diye bir teknoloji sayesinde oluyor, kart soğutulmaya ihtiyacı olmadığı sürece ekran kartı fanlarını çalıştırmıyor.
Ekran kartım RTX 3060

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben Yeni aldığım PC’yi internette gezerken veya basit minecraft tarzı çok zorlamayacak oyunlar oynarken şunu fark ettim ekran kartının iki fanına dönmüyor bilgisayar ilk açıldığında dönüyor ama sonra duruyor! (RTX 3060) Ve ekran kartım çalışıyor da aslında ama neden böyle oluyor? Sizce bir sorun var mı yoksa sıkıntı yok mu? Şimdiden teşekkürler.
YA AGA BU NASIL BİR SORU?

Top Bottom