Neler Yeni

Ekran Kartı OC Yapmak İstiyorum

Has4nGodEx

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,861
İsim
Hasan Acar
ASUS TUF EVO 5600XT 6GB ekran kartı. OC yapmak isteme sebebim herahangi bir fps kaybı değil. Tamamen fantezi.

1616688995296.png

Şuanki boşdaki değerler böyle. Yardımlarınızı bekliyorum. :)

@RevDeisDou @kandes22 @keremcnsz24 @cfranko

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Öncelikle AMD kartlarda Wattman'den overclock yapmak daha efektif

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Ceremi Nicole
AMD kartlara OC pek gerekli değil zaten yapılmış geliyor Nvidia olsaydı yapmak daha mantıklı olurdu yine de sen bilirsin

Has4nGodEx

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,861
İsim
Hasan Acar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1820 Core Clock, 1850 Memory clock ve 980mv deneyebilirsin. Eğer core clock olmuyorsa, bios atman gerekbilir.
Wattman kısmında bulamadım nereden ayar yapacağımı Afterburner kullanamaz mıyım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

AMD kartlara OC pek gerekli değil zaten yapılmış geliyor Nvidia olsaydı yapmak daha mantıklı olurdu yine de sen bilirsin
Dediğim gibi fantezi bi tık. Daha verimli kullanmak varken neden az kullanayım ki? :D

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Wattman kısmında bulamadım nereden ayar yapacağımı Afterburner kullanamaz mıyım?

Dediğim gibi fantezi bi tık. Daha verimli kullanmak varken neden az kullanayım ki? :D
Iyi Afterburner'dan yap o zaman. Wattman bence daha güzel ama istersen yapabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Ceremi Nicole

ya şöyle amd nin ekran kartları daha kalitesiz olduğu için Nvidia ya göre yüksek görünüyor değil AMD bunları OC performansını en üst düzeyde getiriyor 80 i geçmeyecek şekilde ama sen OC yaparsan rahat geçer Nvidia 65-70 çalışırken AMD 70-80 arası çalışıyor sebebi bu ama iyi soğutursan yada sıvı soğutma yaparsan 85 dereceye sabitleyebilirsin OC yaparak

demirspor

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,786
İsim
.
ya şöyle amd nin ekran kartları daha kalitesiz olduğu için Nvidia ya göre yüksek görünüyor değil AMD bunları OC performansını en üst düzeyde getiriyor 80 i geçmeyecek şekilde ama sen OC yaparsan rahat geçer Nvidia 65-70 çalışırken AMD 70-80 arası çalışıyor sebebi bu ama iyi soğutursan yada sıvı soğutma yaparsan 85 dereceye sabitleyebilirsin OC yaparak
Daha kalitesiz olduğunu sadece sıcaklıktan mı anladın?

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Iyi Afterburner'dan yap o zaman. Wattman bence daha güzel ama istersen yapabilirsin.
Afterburner'dan yapınca kayıt olmuyor. Ben yapmıştım fakat hiçbirşey değişmemişti ayrıca kapatınca eski haline dönüyordu.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Afterburner'dan yapınca kayıt olmuyor. Ben yapmıştım fakat hiçbirşey değişmemişti ayrıca kapatınca eski haline dönüyordu.
İşte o sıkıntı biraz ondan Wattman daha iyi ama her kapatıp açtığı zaman tekrar yapacaksa olur

Top Bottom