2200 tl bu kartEvet, ama o pahalıdır tahminimce.
GALAX, Palit, Inno3D gibi markaların da modellerine bakabilirsin.
Dostum çok pahalı, GALAX'ınki alınabilir.2200 TL bu kart
sizden ticam bana bir link atabilitmisiniz ben ekran kartimi degistirecem kafaya koydum biraz
Güç kaynağı ile alakası yok dostum, AMD ekran kartlarında olan bir durum o.guc kaynagindan yapar diyen var güc kaynagim 600 watt
peki linkini attiginiz kart benim kullanmis oldugum kartla esdegermi performans olarak yani ayni oyunlari acarmi sapphirenin actigi oyunlari linkteki kart acarmi birde sogutmasi iyi midir? linkteki kartin cok soru sordum kusura bakmayinDostum çok pahalı, GALAX'ınki alınabilir.
![]()
Galax GeForce GTX1650 Super EX (1-Click) OC 4GB 128Bit GDDR6 GTX 1650 Super Ekran Kartı (65SQL8DS61EX) | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Güç kaynağı ile alakası yok dostum, AMD ekran kartlarında olan bir durum o.
RX 570'dan daha iyi bir kart kendisi dostum.peki linkini attiginiz kart benim kullanmis oldugum kartla esdegermi performans olarak yani ayni oyunlari acarmi sapphirenin actigi oyunlari linkteki kart acarmi birde sogutmasi iyi midir? linkteki kartin cok soru sordum kusura bakmayin![]()
benim anlamadigim olay benim kart 8 gb 256 bit linkteki kart 4 gb 128 bit bilmedigim icin soruyorum matamatiksel olaral 8 ve 256 daha yuksek ozellik degilmiRX 570'dan daha iyi bir kart kendisi dostum.
Soğutması da kötü değil.
biree bu galax cart benim sisteme uyarmi?benim anlamadigim olay benim kart 8 gb 256 bit linkteki kart 4 gb 128 bit bilmedigim icin soruyorum matamatiksel olaral 8 ve 256 daha yuksek ozellik degilmi
Hayır, sırf belleğe bakılmaz, GPU'nun kendisi daha güçlü dostum.benim anlamadigim olay benim kart 8 gb 256 bit linkteki kart 4 gb 128 bit bilmedigim icin soruyorum matamatiksel olaral 8 ve 256 daha yuksek ozellik degilmi
merhaba
sistemim gigabayte b450 anakart ,ryzen 5 1600 12 nm islemci, 8 gb corsiar ram, 600 watt güc kaynağı, ekran kartim sapphire rx 570 8 gb 256 bit sorun suki oyun oynarken devamli siyah ekran hatasi aliyorum nedenini anlayamadim bu nedenle ekran kartimi degistirmeyi dusunuyorum alacagim ekran karti
Asus ROG Strix AMD RX 570 OC Gaming 8GB 256Bit GDDR5 DX(12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı (ROG-STRIX-RX570-O8G-GAMING)
bu ekran karti iyi midir?,benim sisteme uyumlu olurmu acaba.vereceginiz cevap icin simdiden cok tesekkur ederim saygilar.
oo o kart 2700 tl beni asar ben galax ge force bakicam ozaman benim sisteme uyar degilmi bu galax kartHayır, sırf belleğe bakılmaz, GPU'nun kendisi daha güçlü dostum.
GTX 1650 SUPER daha iyi bir kart.
Eğer 6 GB VRAM olsun diyorsan GTX 1660 bakabilirsin.
Evet dostum, uyar senin sistemine.oo o kart 2700 TL beni asar ben galax ge force bakicam ozaman benim sisteme uyar degilmi bu galax kart
bunlarin hicbirini beceremem ben yaww malesefSapphire Rx460 4gb oc kullanıyorum ve aynı sorunları yaşıyorum ekran kartını driversiz kullanmayı deneyin yada ekran kartınız oc ise Msi afterburner yardımı ile core clock ve düşürmeyi deneyin işe yaramazsa yine afterburnerden power limiti -20 yapın hiçbiri işe yaramazsa Radeon Software Crimson ReLive Edition indirmeyi deneyebilirsiniz yabancı sitelerde genelde bu şekilde Rx ekran kartları sorunları çözülmüş belki sizde de işe yarar
bana yardimci olma ihtimaliniz varmi acaba ?b
bunlarin hicbirini beceremem ben yaww malesefnasil yapariz