ekran kartı önerisi hak..

Evet, ama o pahalıdır tahminimce.
GALAX, Palit, Inno3D gibi markaların da modellerine bakabilirsin.
2200 tl bu kart
sizden ticam bana bir link atabilitmisiniz ben ekran kartimi degistirecem kafaya koydum biraz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

guc kaynagindan yapar diyen var güc kaynagim 600 watt

2200 TL bu kart
sizden ticam bana bir link atabilitmisiniz ben ekran kartimi degistirecem kafaya koydum biraz
Dostum çok pahalı, GALAX'ınki alınabilir.
guc kaynagindan yapar diyen var güc kaynagim 600 watt
Güç kaynağı ile alakası yok dostum, AMD ekran kartlarında olan bir durum o.

Dostum çok pahalı, GALAX'ınki alınabilir.

Güç kaynağı ile alakası yok dostum, AMD ekran kartlarında olan bir durum o.
peki linkini attiginiz kart benim kullanmis oldugum kartla esdegermi performans olarak yani ayni oyunlari acarmi sapphirenin actigi oyunlari linkteki kart acarmi birde sogutmasi iyi midir? linkteki kartin cok soru sordum kusura bakmayin:)

peki linkini attiginiz kart benim kullanmis oldugum kartla esdegermi performans olarak yani ayni oyunlari acarmi sapphirenin actigi oyunlari linkteki kart acarmi birde sogutmasi iyi midir? linkteki kartin cok soru sordum kusura bakmayin:)
RX 570'dan daha iyi bir kart kendisi dostum.
Soğutması da kötü değil.

RX 570'dan daha iyi bir kart kendisi dostum.
Soğutması da kötü değil.
benim anlamadigim olay benim kart 8 gb 256 bit linkteki kart 4 gb 128 bit bilmedigim icin soruyorum matamatiksel olaral 8 ve 256 daha yuksek ozellik degilmi

benim anlamadigim olay benim kart 8 gb 256 bit linkteki kart 4 gb 128 bit bilmedigim icin soruyorum matamatiksel olaral 8 ve 256 daha yuksek ozellik degilmi
biree bu galax cart benim sisteme uyarmi?

Hayır, sırf belleğe bakılmaz, GPU'nun kendisi daha güçlü dostum.
GTX 1650 SUPER daha iyi bir kart.
Eğer 6 GB VRAM olsun diyorsan GTX 1660 bakabilirsin.

merhaba

sistemim gigabayte b450 anakart ,ryzen 5 1600 12 nm islemci, 8 gb corsiar ram, 600 watt güc kaynağı, ekran kartim sapphire rx 570 8 gb 256 bit sorun suki oyun oynarken devamli siyah ekran hatasi aliyorum nedenini anlayamadim bu nedenle ekran kartimi degistirmeyi dusunuyorum alacagim ekran karti

Asus ROG Strix AMD RX 570 OC Gaming 8GB 256Bit GDDR5 DX(12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı (ROG-STRIX-RX570-O8G-GAMING)

bu ekran karti iyi midir?,benim sisteme uyumlu olurmu acaba.vereceginiz cevap icin simdiden cok tesekkur ederim saygilar.

Sapphire Rx460 4gb oc kullanıyorum ve aynı sorunları yaşıyorum ekran kartını driversiz kullanmayı deneyin yada ekran kartınız oc ise Msi afterburner yardımı ile core clock ve düşürmeyi deneyin işe yaramazsa yine afterburnerden power limiti -20 yapın hiçbiri işe yaramazsa Radeon Software Crimson ReLive Edition indirmeyi deneyebilirsiniz yabancı sitelerde genelde bu şekilde Rx ekran kartları sorunları çözülmüş belki sizde de işe yarar

b
Sapphire Rx460 4gb oc kullanıyorum ve aynı sorunları yaşıyorum ekran kartını driversiz kullanmayı deneyin yada ekran kartınız oc ise Msi afterburner yardımı ile core clock ve düşürmeyi deneyin işe yaramazsa yine afterburnerden power limiti -20 yapın hiçbiri işe yaramazsa Radeon Software Crimson ReLive Edition indirmeyi deneyebilirsiniz yabancı sitelerde genelde bu şekilde Rx ekran kartları sorunları çözülmüş belki sizde de işe yarar
bunlarin hicbirini beceremem ben yaww malesef 🙂 nasil yapariz

b
bunlarin hicbirini beceremem ben yaww malesef 🙂 nasil yapariz
bana yardimci olma ihtimaliniz varmi acaba ?

Geri