ekran kartı önerisi

bu ürün şuanda stokta yok olarak gözüküyor. Nasıl alacağım
stoklara gelmesini beklersin ya da bunları alırsın.

Arkadaşın önerdiği xfx 5600xt 1070 ten daha iyidir. Bende gaming gecesinden bir tane 5600xt aldım 2150tl ye. orta üst segmentin tartışmasız en fp ürünü. yeni biostan sonra 5600xt, 2060 2060super arası performans veriyor.
alakası dahi yok desem?
neyin testine bakıyorsunuz ki kart daha OC bile olmuyor son DLSS 2.0 güncellemesinden sonra RTX ekran kartı almak varken RX almak hata artık.

EDİT: kart güncelleme ile OC ediliyor bu arada incelemeden bakılabilir.

alakası dahi yok desem?
neyin testine bakıyorsunuz ki kart daha OC bile olmuyor son DLSS 2.0 güncellemesinden sonra RTX ekran kartı almak varken RX almak hata artık.

Yeni bios sonrası 2060 lara kafa tutuyor dedim farkındaysan. Güncelleme sonrası saat ve bellek hızları 1500 den 1750 çıkıyor ve 5700 ün bir tık altında 2060ın bir tık üzerinde. Çok inceleme videosu izledim belki bu taraflıdır diye genel kanaatim bu oldu. O yüzdende 5600xt aldım 2150 tl ye. Sen bu fiyata 2060 tavsiye edebiliyorsan tamam yoksa en iyi kart 5600xt demiyorum en iyi fp diyorum

İşlemcini daha almadıysan R5 3600 yap biraz daha ekleyip RX 5600 XT al
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

alakası dahi yok desem?

Seni gözüm aramıştı, RX almak hata olsaydı biz burada olmazdık

Yeni bios sonrası 2060 lara kafa tutuyor dedim farkındaysan. Güncelleme sonrası saat ve bellek hızları 1500 den 1750 çıkıyor ve 5700 ün bir tık altında 2060ın bir tık üzerinde. Çok inceleme videosu izledim belki bu taraflıdır diye genel kanaatim bu oldu. O yüzdende 5600xt aldım 2150 TL ye. Sen bu fiyata 2060 tavsiye edebiliyorsan tamam yoksa en iyi kart 5600xt demiyorum en iyi fp diyorum
zaten o fiyata 5600 XT alabilirsin 1660 super yerine sadece 2060 daha iyi genel olarak.

ekran kartından sorunlu dememiş ki her şey zaten burada yazıyor.
RTX almasının tek artısı RTX ve driver değil ki normal kullanıcı sadece oyun için alan biri için yeni çıkan DLSS 2.0 da önemli inceleme ve testlere bakılabilir.

Geri