EKRAN KARTI ÖNERİSİ ! ! !

enesssa

80+
Reaksiyon skoru
3

XFX Radeon RX7600 XT Speedster SWFT 210 16GB almak mantıklımı ? Ryzen 5 5600 ile kullanacağım​

Çok fark etmez bakım 2 dk ver
sapphire rx 6700xt var ama ondada ısı sorunu var çoğu kişi şikayetçi , alabileceğim tek adam akıllı amd kart 7600 xt , biri gigabyte marka biri xfx , vram bakımından ve saf güç olarak güzel orta seviye soğutması iyi bir kart modeli ve amd yeni yazılımı ile çok iyi iş yapar , ayrıca işlemci ve amd gpu birbirini çok güzel yazılım olarak destekliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dostum bu kart sorunlu

sapphire rx 6700xt var ama ondada ısı sorunu var çoğu kişi şikayetçi , alabileceğim tek adam akıllı amd kart 7600 xt , biri gigabyte marka biri xfx , vram bakımından ve saf güç olarak güzel orta seviye soğutması iyi bir kart modeli ve amd yeni yazılımı ile çok iyi iş yapar , ayrıca işlemci ve amd gpu birbirini çok güzel yazılım olarak destekliyor

dostum bu kart sorunlu
Ben ISi sorunu duymadım varsa alma birde ben 10k ya 6700 alcam ne dersin

sıfır alınmaz eski nesil kartlar bence 5000 serisi nvidia alr da çıkıcak yakında 2.elde 6700 xt 7.5k falan

Ben ISi sorunu duymadım varsa alma birde ben 10k ya 6700 alcam ne dersin
ben 11.300 e 2 fanlı ve kaliteli bir marka olan xfx 7600 xt alıcam

sıfır alınmaz eski nesil kartlar bence 5000 serisi nvidia alr da çıkıcak yakında 2.elde 6700 xt 7.5k falan
2024 çıkışlı ? eski dediğin

dediğinden bir şey anlamadım valla

ben 11.300 e 2 fanlı ve kaliteli bir marka olan xfx 7600 xt alıcam

2024 çıkışlı ? eski dediğin

dediğinden bir şey anlamadım valla
7600xt al geç.

Geri