Ekran Kartı Performans Düşüşü

hknemn

80+
Reaksiyon skoru
1
SİSTEM
GIGABYTE G31M-ES2L
4GB DDR2 800MHz
Palit Nvidia GTS450 1GB 128Bit GDDR5 (DirectX 11)
Intel Pentium E6500 2.93GHz 2M
Windows10 x64

Oyunlarda anlam veremediğim bir şekilde ciddi bir fps düşüşü gerçekleşti. (30-40fps kadar)
Bileşenler ve windows günceldir.

Sıcaklıklar kaç derecelerde Kullanımlar nasıl

o sistemle 30 40 fps alman çok bence

Hangi oyunlarda ? Durduk yere mi oldu yoksa bir şeyleri güncelledikten sonra mı oldu?

o sistemle 30 40 fps alman çok bence
30-40 fps kadar düştü.
Post automatically merged:

Hangi oyunlarda ? Durduk yere mi oldu yoksa bir şeyleri güncelledikten sonra mı oldu?
CSGO PUBG(LİTE) ARMA3 ETS2

Sıcaklıklar kaç derecelerde Kullanımlar nasıl
Sıcaklıklar ve kullanımlar normal

1 gecede durduk yere düştü. Standart windows ve oyun güncellemeleri dışında bir şey yapmadım.

30-40 fps kadar düştü.

CSGO PUBG(LİTE) ARMA3 ETS2

Sıcaklıklar ve kullanımlar normal

1 gecede durduk yere düştü. Standart windows ve oyun güncellemeleri dışında bir şey yapmadım.
Önceden kaç fps alıyodun saydığın oyunlarda ?

Önceden kaç fps alıyodun saydığın oyunlarda ?
CSGO da 90 fps alırken şimdi 50 fps zor alıyorum. ETS2 yi yüksek ayarlarda oynarken bazı grafik ayarlarını kapatmak zorunda kaldım veya düşük ayarlara çektim. Arma3 ve PUBG(LİTE) de 60fps alırken şimdi 30 fps zor alıyorum.

Hocam sorun windows güncellemesinden olabilir. Windows güncellemeleri bu aralar pek sağlıklı çıkmıyor.

Windows güncellemesini geri almaya deneyebilirsin.

Ekran Kartı Driver Kontrol Edınız Ve Aynı Zamanda Ekran Kartının Termal Macun Yenilemesi Yapıp Tekrar Denemenizi Tavsiye Ederim Termal Macun Yaptıkdan Sonrakı Islemınız Daha Akıcı Bır Sekılde Degısım Saglayacakdır Emın Olunuz Windows Güncel Olup Olmadıgını Kontrol Ediniz İşletim Sistemi İle Alakalıda Olabılır Hocam İyi Forumlar

Ekran Kartı Driver Kontrol Edınız Ve Aynı Zamanda Ekran Kartının Termal Macun Yenilemesi Yapıp Tekrar Denemenizi Tavsiye Ederim Termal Macun Yaptıkdan Sonrakı Islemınız Daha Akıcı Bır Sekılde Degısım Saglayacakdır Emın Olunuz Windows Güncel Olup Olmadıgını Kontrol Ediniz İşletim Sistemi İle Alakalıda Olabılır Hocam İyi Forumlar
Öncelikle size de iyi forumlar teşekkür ederim. Fps sorunu yaşamadan önceki işletim sistemim de windows10 du ve windowsum güncel. Yenilemeyi deneyeceğim teşekkür ederim.

SİSTEM
Gigabyte G31M-ES2L
4GB DDR2 800MHz
Palit Nvidia GTS450 1GB 128Bit GDDR5 (DirectX 11)
Intel Pentium E6500 2.93GHz 2M
Windows10 x64

Oyunlarda anlam veremediğim bir şekilde ciddi bir fps düşüşü gerçekleşti. (30-40fps kadar)
Bileşenler ve windows günceldir.
Kanka sistemin biraz eski Sürekli gelen güncellemeler ile oyunlara yenilikler geliyor bu da senin sistemin için daha çok veri demek bundan olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,389
Üyeler
191,086
Son üye
Edadeniz10
Geri