Neler Yeni

Ekran kartı pinleri yandı

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa
Arkadaşlar merhaba bir arkadaşımdan ikinci el kasa aldım sadece valorant oynuyordu ben ekran kartını kullanan bir oyun oynamaya başladım ara ara ekran gitmeye
Başladı sonra ekran kartına güç gitmemeye
Başladı , ekran kartına giden güç yerlerinin fazla ısındığını gördüm çıkartmaya çalıştığımda çıkmıyordu zorladığımda çıktı girişleri hep yanmıştı sizce ekran kartında mı bir problem var yoksa power yandığı aşındığı için mi sıkıntı çıkarttı
Ekran kartım 3070ti
Psu tharmeltake 750 watt

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
Eren Bilal Cihan
Arkadaşlar merhaba bir arkadaşımdan ikinci el kasa aldım sadece valorant oynuyordu ben ekran kartını kullanan bir oyun oynamaya başladım ara ara ekran gitmeye
Başladı sonra ekran kartına güç gitmemeye
Başladı , ekran kartına giden güç yerlerinin fazla ısındığını gördüm çıkartmaya çalıştığımda çıkmıyordu zorladığımda çıktı girişleri hep yanmıştı sizce ekran kartında mı bir problem var yoksa power yandığı aşındığı için mi sıkıntı çıkarttı
Ekran kartım 3070ti
Psu tharmeltake 750 watt
Psu olabilir ekran kartıda olabilir ama tahminimce anakarta tam oturmadı titreşimdende sallandığı için kısa devre yaptı

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Psu olabilir ekran kartıda olabilir ama tahminimce anakarta tam oturmadı titreşimdende sallandığı için kısa devre yaptı
Hocam ekran kartı hariç bütün parçalar sorunsuz çalışıyor psu degiştircem ekran kartının pin giriş ekleri full yandı

Ekler

• IMG_2832.jpeg
    IMG_2832.jpeg
    1.5 MB · Hit: 0
Top Bottom