Peki Ülkede Miningi yasaklatsak?DÜ-ZEL-MEZ
Ether yerin dibini görmedikçe düşüş görülmez fazla. Ether bitse nolacak kazılacak çok maden var miningin bitmesi lazım kökten.
Üstüne çip krizi de var
JP ye bende baktımda çözemedim. Fiyatları nasıl bilmiyorum internet fiyatları bizimkilerin fiyatlarından pek farkı var mı bilmiyorum. Bir site de karşılaşmıştım çocuk nerden nasıl getirdiyse tam hatırlamıyorum modeli ama 15 bin küsür bir fiyata satıyordu su gibi içtiler bitirdiler o kartları o fiyataben bunun ile ilgili bir konu açmıştım bana gümrüğe takılır filan dediler ama alırsam Amazon JP den alıcam
Yapabilirsen olur belkiPeki Ülkede Miningi yasaklatsak?
Japon yeni Tl ye karşı değersizJP ye bende baktımda çözemedim. Fiyatları nasıl bilmiyorum internet fiyatları bizimkilerin fiyatlarından pek farkı var mı bilmiyorum. Bir site de karşılaşmıştım çocuk nerden nasıl getirdiyse tam hatırlamıyorum modeli ama 15 bin küsür bir fiyata satıyordu su gibi içtiler bitirdiler o kartları o fiyata
Ama orda dikkat edilmesi gereken o kartların yenilenmemiş (sıfır) olmaları lazım.. Yenilenmiş kartları da satışa sunuyorlar bildiğim kadarıyla.Japon yeni TL ye karşı değersiz