Cevdet Sunay
80+ Platinum
Dahası
Atın beni ülkeden deport edin
Türkiye 1800 yıldır ne badireler görmüş geçirmiş. Bu mu düzelmeyecek fakat bu genç nesille çok zorDüzelir mi sence
DüzelmezMerhaba sevgili abilerim ülkemiz nasıl düzelir? Daha doğrusu düzelir mi? Hem ekonomik hem eğitim hem sağlık hem güvenlik ve daha bir çok şey açısından nasıl gelişir? Yada gelişir mi...
Bana sorarsanız abilerim ben gelişeceğini pek düşünmüyorum bu karakterle bu zekayla çok gelişeceğini düşünmüyorum inşallah bu konuya bir troll falan gelmez özellikle umarım KAANT10X isimli bir arkadaş gelmez.Hiç tartışamam şuanda kendisiyle.
düzelmez cok ağır bir ahlak etik sosyal kültür çöküşü varMerhaba sevgili abilerim ülkemiz nasıl düzelir? Daha doğrusu düzelir mi? Hem ekonomik hem eğitim hem sağlık hem güvenlik ve daha bir çok şey açısından nasıl gelişir? Yada gelişir mi...
Bana sorarsanız abilerim ben gelişeceğini pek düşünmüyorum bu karakterle bu zekayla çok gelişeceğini düşünmüyorum inşallah bu konuya bir troll falan gelmez özellikle umarım KAANT10X isimli bir arkadaş gelmez.Hiç tartışamam şuanda kendisiyle.
Evet eğitim kötü olunca nesile suç atıp bu nesil ile düzelmez diyoruz bilmem neyin kuşağinin eğitemediği devletinde destek olmadığı bir ortamdan çok bir şey beklememek lazım sonuçta öpüşme sigara ve alkol sahneleri sansürlenir ama silahlı çatışma kadına şiddet kekolar gibi şeyleri insanlarin gözüne sokup sokup özendirmek çok iyi bir davranış birde bunları izlettiren ailelere bakmak lazım buna benzer milyonlarca örnek verilebilir cidden ülke temelden yobazlaştırıldı ve bu sorunu kuşaklarda ariyoruzTürkiye 1800 yıldır ne badireler görmüş geçirmiş. Bu mu düzelmeyecek fakat bu genç nesille çok zor
Sorunun eğitimde olduğunu söylemek çok popülist bir cümle. Asıl sorun bu sistemde. Türkiye Cumhuriyeti kuruluşundan beri bi türlü adam akıllı sistemini toparlayamamış bir ülke. Ülkeye belli dönemler harici kuvvetler ayrılığı bir türlü gelemedi mesela.Evet eğitim kötü olunca nesile suç atıp bu nesil ile düzelmez diyoruz bilmem neyin kuşağinin eğitemediği devletinde destek olmadığı bir ortamdan çok bir şey beklememek lazım sonuçta öpüşme sigara ve alkol sahneleri sansürlenir ama silahlı çatışma kadına şiddet kekolar gibi şeyleri insanlarin gözüne sokup sokup özendirmek çok iyi bir davranış birde bunları izlettiren ailelere bakmak lazım buna benzer milyonlarca örnek verilebilir cidden ülke temelden yobazlaştırıldı ve bu sorunu kuşaklarda ariyoruz
İlk okuldaki çocuklara mülteci propagandası yapan devletten ben bir şey beklemem bu devletin yetiştirdiği nesil sonrasında milli güvenliği tehlikeye atacak işlerede destek çıkar şu anda olduğu gibi
Popülist bir cümle olsun yanlışsa yanlış diyebilmen gerek sürekli farkli eğitim denemeleri yanılmaları yapılıyor çocukler hedef tahtasına döndüSorunun eğitimde olduğunu söylemek çok popülist bir cümle. Asıl sorun bu sistemde. Türkiye Cumhuriyeti kuruluşundan beri bi türlü adam akıllı sistemini toparlayamamış bir ülke. Ülkeye belli dönemler harici kuvvetler ayrılığı bir türlü gelemedi mesela.
Temel yanlışlığı var malesef. Avrupadan direkt eğitim sistemi almak saçmalıktı. Bu sistem toplumun görüşleri ve yaşamıyla uyumlu olmalıydı.Popülist bir cümle olsun yanlışsa yanlış diyebilmen gerek sürekli farkli eğitim denemeleri yanılmaları yapılıyor çocukler hedef tahtasına döndü
Direkt en bariz örneğiTemel yanlışlığı var malesef. Avrupadan direk eğitim sistemi almak saçmalıktı. Bu sistem toplumun görüşleri ve yaşamıyla uyumlu olmalıydı.
Daha olmadım, önemli de değil hacettepe mezunu adam ot gibi gelmiş ot gibi gidiyor. Olay demek ki sadece üniversitede değil de kafayı çalıştırmakla da alakalı size de tavsiye ederim bay az bilmişMargot bildiğim kadarıyla Hacettepe mezunu sen ne mezunusun çok bilmiş
Genç nesile pekte yüklenmemek gerekir bence.Evet çok boş herifler var ama sağlam çalışkan insanlarda var.Şu pahalılıkla ne gibi bir proje geliştirebilirsin.Şuan ki öğrenciler karnını bile zor doyuruyordur emin ol.Dedelerimize veya babamıza sorsak Alım gücü hakkında kesinlikle "eskiden mal mülk sahibi olunabiliyordu,şimdi olamıyorsun"demiştir gerçekten fanatik değilse.Şuan 0 dan başlasan babadan veya anneden kalan mülk olmasın işin çok zor.Türkiye 1800 yıldır ne badireler görmüş geçirmiş. Bu mu düzelmeyecek fakat bu genç nesille çok zor