🃏JOKER🃏
80+ Platinum
Dahası
Türkiye çoktan bitti oy verenler sevenler düşünsün
Eğitimli olanlarımız tek tek gidecek siz de baş başa kaldığınız vakit maymuna evriminize devam edebilirsinizBegenmiyorsan git
Eğitimli olanlarımız tek tek gidecek siz de baş başa kaldığınız vakit maymuna evriminize devam edebilirsiniz
Öncelikle şu uyarılarızı bi vereyim afiyet olsun ohh, ikincisi de bu üslupla bana eğitimden bahsetmeyin, daha temel aile eğitimden yoksunsunuz. Üslubunuzu düzeltirseniz kâle alıcam, öptümBoşver engellinin teki Allah akıl versin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Adam ülke nasıl düzelir diye soru soruyor altına "beğenmiyorsan git" yazarsan bu tepkiyi de yersin kusura bakma.Öncelikle şu uyarılarızı bi vereyim afiyet olsun ohh, ikincisi de bu üslupla bana eğitimden bahsetmeyin, daha temel aile eğitimden yoksunsunuz. Üslubunuzu düzeltirseniz kâle alıcam, öptüm
Pis yanmışsın uyarılar benim umrumda değil sana gereken cevabı verdim bana o yeter.Öncelikle şu uyarılarızı bi vereyim afiyet olsun ohh, ikincisi de bu üslupla bana eğitimden bahsetmeyin, daha temel aile eğitimden yoksunsunuz. Üslubunuzu düzeltirseniz kâle alıcam, öptüm
Engelli dediğim gibi yine uyarı göndersin uyarı puanları hoşuma gitti vallaAdam ülke nasıl düzelir diye soru soruyor altına "beğenmiyorsan git" yazarsan bu tepkiyi de yersin kusura bakma.
Temel aile eğitimini istediğin yere yaz tabii okuman yazman varsaÖncelikle şu uyarılarızı bi vereyim afiyet olsun ohh, ikincisi de bu üslupla bana eğitimden bahsetmeyin, daha temel aile eğitimden yoksunsunuz. Üslubunuzu düzeltirseniz kâle alıcam, öptüm
Of füze gönderseydin kral ya içinden geçmişsin yandığı için raporlayıp duruyorTemel aile eğitimini istediğin yere yaz tabii okuman yazman varsa
Üslübumla dalga geçip beni eğitimsizlikle suçlayan vatandaş o klavye önünde nasıl kudurduğunu hayal etmek beni daha da neşelendiriyor
Uyarımı da seve seve alırım hiç önemli değil o uyarı haklı olduğumu göstermekten başka hiçbir şeye yaramayacak zaten
Ayrıca merak ediyorum üniversite okudun mu okuduysan hangi vasıfsızında okudun
Anlamaz bunlar.Adam ülke nasıl düzelir diye soru soruyor altına "beğenmiyorsan git" yazarsan bu tepkiyi de yersin kusura bakma.
Margot bildiğim kadarıyla Hacettepe mezunu sen ne mezunusun çok bilmişTemel aile eğitimini istediğin yere yaz tabii okuman yazman varsa
Üslübumla dalga geçip beni eğitimsizlikle suçlayan vatandaş o klavye önünde nasıl kudurduğunu hayal etmek beni daha da neşelendiriyor
Uyarımı da seve seve alırım hiç önemli değil o uyarı haklı olduğumu göstermekten başka hiçbir şeye yaramayacak zaten
Ayrıca merak ediyorum üniversite okudun mu okuduysan hangi vasıfsızında okudun
Halley abla hesabı mı sattın allahsız değil miydin sen en sonBegenmiyorsan git
Düzelir mi senceMargot bildiğim kadarıyla Hacettepe mezunu sen ne mezunusun çok bilmiş