Neler Yeni

Yardım Ekran Kartı Seçimi İçin Yardım

EsdeathSama

80+ Bronze

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Bende 1 hafta önce beyaz sistem ysptım kasa ve ekran kartı. galax 4070 süperi tercih sttim şüpheyle yaklaştım baya ama kart çok güzel duruyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

65ün üstüne çıktığını görmedim ben daha 2k da oynuyorum ac valhalla full
-Knk sistemi kaça topladın?
-knk o pakış açısıyla çok kötü gözükmüyor kart ama Ön yüzeyi bana çok kötü geliyor sanki çok ucuz çakma plastik fanlar gibi hiç kaliteli hissiyatı almıyorum fanlardan tasarım CS'de çok dandik duruyor yani küçükken iyi sandığımız şekilli şukulu Mouse'lar gibi geliyor Galaxy😅

-dedigim gibi 4000 serisinde soğutma performansını bilmiyorum

Yani arada 4k var sence de kalite ortada değil mi :) hem de msi 4070s diğeri düz 4070
Knk matematik hocan'a selamımı söyle ve lütfen kendisinden tekrar 4 İşlem öğretmesini iste

BabaYaga89

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Selim
-knk o pakış açısıyla çok kötü gözükmüyor kart ama Ön yüzeyi bana çok kötü geliyor sanki çok ucuz çakma plastik fanlar gibi hiç kaliteli hissiyatı almıyorum fanlardan tasarım CS'de çok dandik duruyor yani küçükken iyi sandığımız şekilli şukulu Mouse'lar gibi geliyor Galaxy😅

Knk matematik hocan'a selamımı söyle ve lütfen kendisinden tekrar 4 İşlem öğretmesini iste
La 6k yazcaktım

Bay.Panda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Emir Göztepe

Kartın Önü Banada Çok Kötü Geldi Colurful daha güzel gözüküyor ama hangisini alsam bilemedim

Yani arada 4k var sence de kalite ortada değil mi :) hem de msi 4070s diğeri düz 4070
Orası öyle ama illa süper olmasına gerek yok zaten işlemcim güçlü ve sistemin bütün parçalarını özenle topladım sadece ekran kartı kaldı ve linklediğim 2 kartı epeyde karşılaştırdım çok fazla bir fark yok arada diğer arkadaşların dediği gibi 10 - 15 fps var arada

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Kartın Önü Banada Çok Kötü Geldi Colurful daha güzel gözüküyor ama hangisini alsam bilemedim

Orası öyle ama illa süper olmasına gerek yok zaten işlemcim güçlü ve sistemin bütün parçalarını özenle topladım sadece ekran kartı kaldı
Dediğim Gibi FPS'e önem veriyorsan MSI yok tasarım iyi olsun. E 6K fazla vermeyeyim 15fps az verain bı zahmet dersen Colurful öneririm

-Ama bence 2'side Enayilik Olur bana kalsa zaten RTX 4000 serisi özelliklede RTX 4070 Süper Falan yeni bir kart bu yüzden 2.EL'de 1-2 ay kullanılmış kartlar bulabilirsin zaten Colorful İGame serisi Güzel/Performanslı/Bütçe dostu olduğu için şuan RTX 4070 Süper İGame Colorful Ultra TR'de yok ve epeyde en son 25K civarına gezdiğini düşünürsek ucuza taze bulabilirsin bekle.... He tamam birtane buldum 24K 1 aylık bile değil kart yani temiz garantili (nerden garantili olduğunu sor) soru kısmında 23.5K yaparım demiş Son bence Anlaş o Fiyata ben olsam senin attığın Düz 4070'e 22.3K vereceğime 1.2K daha ekler Aynı marka model 1 Ay kullanılmış aşşağıdaki ilandaki RTX 4070 süper'i alırdım

Bay.Panda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Emir Göztepe
Dediğim Gibi FPS'e önem veriyorsan MSI yok tasarım iyi olsun. E 6K fazla vermeyeyim 15fps az verain bı zahmet dersen Colurful öneririm

-Ama bence 2'side Enayilik Olur bana kalsa zaten RTX 4000 serisi özelliklede RTX 4070 Süper Falan yeni bir kart bu yüzden 2.EL'de 1-2 ay kullanılmış kartlar bulabilirsin zaten Colorful İGame serisi Güzel/Performanslı/Bütçe dostu olduğu için şuan RTX 4070 Süper İGame Colorful Ultra TR'de yok ve epeyde en son 25K civarına gezdiğini düşünürsek ucuza taze bulabilirsin bekle.... He tamam birtane buldum 24K 1 aylık bile değil kart yani temiz garantili (nerden garantili olduğunu sor) soru kısmında 23.5K yaparım demiş Son bence Anlaş o Fiyata ben olsam senin attığın Düz 4070'e 22.3K vereceğime 1.2K daha ekler Aynı marka model 1 Ay kullanılmış aşşağıdaki ilandaki RTX 4070 süper'i alırdım

Çok Güzel Söylüyorsun Önerin İçinde Teşekkür Ederim Ama Dostum Taksitle Alıcam Zaten Nakit Param Olsa Bende 2. El yeni kart alırım

Attınız ilanda pramgüvende ile taksit var belki öyle alabilirim sizce bu kartı almak okeymi

Son düzenleme:

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Çok Güzel Söylüyorsun Önerin İçinde Teşekkür Ederim Ama Dostum Taksitle Alıcam Zaten Nakit Param Olsa Bende 2. El yeni kart alırım

Attınız ilanda pramgüvende ile taksit var belki öyle alabilirim sizce bu kartı almak okeymi
Yani taksitle durum ne olur bilmem fiyat vs. Ama degişmiyosa çok 25.5K'yı geçmiyorsa taksitli fiyatı Kesinlikle alınır kart bildiğin Sıfır

Bay.Panda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Emir Göztepe
Yani taksitle durum ne olur bilmem fiyat vs. Ama degişmiyosa çok 25.5K'yı geçmiyorsa taksitli fiyatı Kesinlikle alınır kart bildiğin Sıfır
Yazdım wp den pram güvende ile taksitle bunu alıcam ozaman bu ilanı görmüştüm daha önce param güvende taksiti sonradan geldi aklıma sağol tavsiyen için teşekkürler 23500 demiş son taksitle 26 27 olur herhalde aldım gitti bu kartı

Mbgider

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Mbgider

Kasaya 4200 verdim ekean kartınada 2.5k diğer parçalarım zaten vardı. Monitör dr alsım 2k 260hz toplam 43.200e denk geldi

Kasaya 4200 verdim ekean kartınada 2.5k diğer parçalarım zaten vardı. Monitör dr alsım 2k 260hz toplam 43.200e denk geldi
25k*

Orası öyle ama illa süper olmasına gerek yok zaten işlemcim güçlü ve sistemin bütün parçalarını özenle topladım sadece ekran kartı kaldı ve linklediğim 2 kartı epeyde karşılaştırdım çok fazla bir fark yok arada diğer arkadaşların dediği gibi 10 - 15 fps var arada
İgame 4070 süper alıcaktım bende fakat almadan 1 gün önce stoğu bitti alamadım bende galaxtan yana kullandım şansımı ama beklediğimden iyi geldi diyebilirim

Telefonunu Çıkra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Ahmet Berat AĞCA
Gainward/Palit/Galaxy vs. Diye gidiyor ucuz pad'ler vs. Kullanıyorlar termal macunu az vs. Sürüyolar vs. vs. İnternetten araştırmanızı tavsiye ederim

Not: 4000 serisinde durum değismiş olabilir emin değilim
Galax 40 serisinde çok başarılı. Gainward ghost ve Palit Dual 40 serisinde 30 serisinden bile kötü.

Ekran Kartı Alıcam Ama Kararsız Kaldım
4070s almak istersen Galax dışındaki seçenekler aşırı pahalı. Taksit ile vade de işin içine girince... Galax iyi bir modeldir bu arada. Eagle dan daha sessiz ve iç kalite olarak oldukça yakın.
4070 e düşerim ama modelim iyi olsun dersen Colorful fiyat olarak çok iyi durumda. Performansı da baya iyidir gözün arkada kalmaz.
Performans farkı şu şekilde :

Top Bottom