Neler Yeni

Ekran Kartı Seçimi Rtx 2060

macbalife

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mert Can
İyi günler,
Sistem topladım ve rtx 3070'in çıkışını bekliyordum. Nvidia'nın resmi sitesinde 4805 tl'den başlayan fiyatlarla dediği için 1,5'dır bekliyordum, lakin güzel ülkemizde 7000 tl'den satışa sundu teknoloji şirketlerimiz. Her neyse isyanımı bırakıp sadede geliyorum.

i7 10700k işlemcili sistem için ekran kartı arayışına başladım ve rtx 2060 bütçeme daha uygun geldi. Ama şu konuda kararsız kaldım. Genelde msi ürünlerini tercih ederim ama msi rtx 2060 ile gigabyte ya da palit rtx2060 arasında 1000 tl fiyat farkı var. Bu beni kararsızlığa itti. Sizce bu fiyat farkına değer mi ya da başka ekran kartı öneriniz var mı? Baktığım iki model için de link bırakıyorum. Başka bir tavsiyesiniz varsa da olabilir maksimum 4500 tl veya daha altı olabilir. Baktığım ürünlerin linkini bırakıyorum.

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
İyi günler,
Sistem topladım ve rtx 3070'in çıkışını bekliyordum. Nvidia'nın resmi sitesinde 4805 TL'den başlayan fiyatlarla dediği için 1,5'dır bekliyordum, lakin güzel ülkemizde 7000 TL'den satışa sundu teknoloji şirketlerimiz. Her neyse isyanımı bırakıp sadede geliyorum.

i7 10700k işlemcili sistem için ekran kartı arayışına başladım ve rtx 2060 bütçeme daha uygun geldi. Ama şu konuda kararsız kaldım. Genelde msi ürünlerini tercih ederim ama msi rtx 2060 ile gigabyte ya da palit rtx2060 arasında 1000 TL fiyat farkı var. Bu beni kararsızlığa itti. Sizce bu fiyat farkına değer mi ya da başka ekran kartı öneriniz var mı? Baktığım iki model için de link bırakıyorum. Başka bir tavsiyesiniz varsa da olabilir maksimum 4500 TL veya daha altı olabilir. Baktığım ürünlerin linkini bırakıyorum.

İkisi de aşırı pahalı ve Gigabyte model ısınır.
Gaming X model için ise o para verilmez.
7000'den satışa sunulma sebebi vergilerdir diye düşünüyorum.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Bütçen nedir daha iyisini de buluruz belki.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,944
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Satıcılar kazık fiyat çekiyor. Hesapladım vergiler dahil 7 etmiyor

macbalife

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mert Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet bana da çok pahali geldi açıkcası. Palit'in rtx 2060 modeli var. Palit markası olması beni kararsız bıraktı. Genelde soğutmasının çok iyi oldu söyleniyor bu markanın ama içime sinmiyor. Sadece fiyatı baya uygun geldi. Ama sizden de 4500 tl civarlarına kadar ekran kartı tavsiyesi alabilirim.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
4500 TL'ye kadar çıkabilirim diye düşünüyorum. Varsa tavsiyeniz çok iyi olur tabii ki de.
Bunu öneririm. Bütçe arttırırsanız 2070S bakabilirsiniz.

macbalife

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mert Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Satıcılar kazık fiyat çekiyor. Hesapladım vergiler dahil 7 etmiyor
Kesinlikle öyle. 1,5 2 aydır tüm kasayı topladım. Ekran kartını almayı bekliyorum. 4805 tl yazıyor. 5,5k'ya satılır herhalde dedim. En ucuzu 7k Palit diye markaya ait. Yazık gerçekten İspanya'daki websitelere baktım satış fiyatı ile ilgili. 4900-5500 arasında fiyatlar. Gerçekten yazık ya. Dünyanın parasını harcadık doğru düzgün sistem toplayalım diye. 3k daha pahalıya satılıyor. Üzücü durum resmen kazıklanıyoruz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu öneririm. Bütçe arttırırsanız 2070S bakabilirsiniz.

Güzel gözüküyor, hatta özellikleri çok iyi ama Galax markası olması kararsız bıraktı beni. Teşekkürler tavsiye için bir seçenek daha çıktı şimdi :D

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Kesinlikle öyle. 1,5 2 aydır tüm kasayı topladım. Ekran kartını almayı bekliyorum. 4805 TL yazıyor. 5,5k'ya satılır herhalde dedim. En ucuzu 7k Palit diye markaya ait. Yazık gerçekten İspanya'daki websitelere baktım satış fiyatı ile ilgili. 4900-5500 arasında fiyatlar. Gerçekten yazık ya. Dünyanın parasını harcadık doğru düzgün sistem toplayalım diye. 3k daha pahalıya satılıyor. Üzücü durum resmen kazıklanıyoruz.

Güzel gözüküyor, hatta özellikleri çok iyi ama Galax markası olması kararsız bıraktı beni. Teşekkürler tavsiye için bir seçenek daha çıktı şimdi :D
Galax iyi bir markadır içiniz rahat olsun. Hatta bu kart Ex serisi yani orta-üst seviye bir seri. Kart baya soğuk üstelik.

Son düzenleme:

demrii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Demir UYSAL
Kesinlikle öyle. 1,5 2 aydır tüm kasayı topladım. Ekran kartını almayı bekliyorum. 4805 TL yazıyor. 5,5k'ya satılır herhalde dedim. En ucuzu 7k Palit diye markaya ait. Yazık gerçekten İspanya'daki websitelere baktım satış fiyatı ile ilgili. 4900-5500 arasında fiyatlar. Gerçekten yazık ya. Dünyanın parasını harcadık doğru düzgün sistem toplayalım diye. 3k daha pahalıya satılıyor. Üzücü durum resmen kazıklanıyoruz.

Galax markasına güvenebilirsiniz diye düşünmekteyim. Hem de beyaz renk :D

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2

macbalife

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mert Can
Gaming gecesinden RTX 2070S almalısınız.
Gaming gecesi ne hocam tam olarak. Şimdi google'dan baktım ama incehesap çıkıyor karşıma. Ordan cuma gecesi 20'den sonraki alışverişler indiirmli mi oluyor tam olarak bu mu :)

demrii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Demir UYSAL
Gaming gecesi ne hocam tam olarak. Şimdi google'dan baktım ama incehesap çıkıyor karşıma. Ordan cuma gecesi 20'den sonraki alışverişler indiirmli mi oluyor tam olarak bu mu :)
Gaming gecesi denilen olay şöyle, İncehesapda her cuma günü saat 19.00 dan 22.00 a kadar bir sürü ürün açıklanıyor. Bu ürünler saat 19.00 dan başlıyor her birkaç dakikada bir bir ürün açıklanıyor. Bu ürünlerin stokları ve modelleri belli oluyor ama ürün fiyatları saat 22.00 da açıklanıyor ve satışa sunuluyor. Yani eğer bir ürün almak isityorsan saat 22.00 da siteye girmiş olmalısın ki önce davranmalısın. Stokalr hızı bitebiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,509
Üyeler
164,687
Son üye
alpsolist
Top Bottom