Neler Yeni

Ekran kartı sezonu bitmiştir!!!

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
328
İsim
Doğukan Barut
bu mantık ticari ahlaksızların geliştirdiği bir yöntem. yerine koyma gibi bir durum söz konuus değil 100 den aldıysan karını koyup satarsın. yeni fiyat gelirse yeni fiyattan alır yine karını koyar satarsın. bu iş ahlakına sahip çok az kişi var ve biz onlardan birisiyiz. hiç bir şey yokken nasıl sıfırdan başlıyorsanız. ürünü aldığınızda fiyatı artsa da aynı mantıkla ilerlemek gerekli ahlaki olarak. şuanda bu durumdaysak fırsatçılar yüzünden bu durumdayız. dolar artmış olabilir ama her zaman olması gereken fiyatın kat üzerine koyuyor esnaflar. önce kendimize bi çeki düzen verelim ekonomi sonra da düzelir.
adam satamadığı kartı aylardır fiyatını düşüre düşüre bir hal oldu, en son 7800xt nitroyu 22.650 den gördüm Siiinerjiden yani ne olduda bir den kritik stok yazıp fiyatı 26 yapıyosun :)) fırsatçılıktan başka bir şey değil

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
617
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
bu mantık ticari ahlaksızların geliştirdiği bir yöntem. yerine koyma gibi bir durum söz konuus değil 100 den aldıysan karını koyup satarsın. yeni fiyat gelirse yeni fiyattan alır yine karını koyar satarsın.
Buraya kadar okudum.

Senin dediğin sistem enfaslyonun olmadığı refahın olduğu ülkeler için geçerli. 10dolara 1kg ekmek arası et alabildiğin ülkeler için geçerli.
fazla okumuyorsun belli. iş ahlakinden bakıyoruz sen ise ekonomik olarak bakıyorsun. okusaydın devamını ekonominin düzeleceğini söylemiştim

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Erdem çay
Keşke okuyup anlama kapasiten olsa da yazsam sayfalarca ama yok çok belli.

Diyorum ki şirketleri suçlayacıp ciyaklacağına asıl probleme odaklan

kafan güzel mi olum senin :)) kimi göğe çıkartmışım da ben gelip burda tatava yapıyorsun sen tirrek

eneskaya6

80+ Silver
Eeeee adam yapıcak tabi sana 4k zamlı satıcakki yerine koyacağı ürünüde zamlı alıcak. Oldu Zamanında envanterine giriş fiyatından versin. Sorgulanması gereken soruyu sorun neden bu haldeyiz insan yerine konulmuyoruz adam gibi yaşamak haram diye.
Dil,din,ırk,mezhep farketmez insan olmak insan olmaktır. Elin gavur dediğiniz coğrafya lar missler gibi paraları değerli yedikleri kaliteli içtikleri tadı tuzu var.
Mantıklı bisey söylüyormuş gibi yapılan dolandırıcılığı savunuyon. Sabah dolar 36.70₺ iken 33bin tl olan sistem şuan dolar 38.35 iken 34.500₺ olmalı ama gidip 38bin tl yaptılar.

Bi satıcı 4K zam yapabilmesi için ürünün 100k tl değerinde olmalı.

Dolar güncel olarak 1.6₺ arttı ve 100k olan ürün dolar bazında şuan 104.500₺ olmalı

30/40bin tl üründe 4/5k zam serefsizlikten baska bisey degil

Son düzenleme:

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
328
İsim
Doğukan Barut
fazla okumuyorsun belli. iş ahlakinden bakıyoruz sen ise ekonomik olarak bakıyorsun. okusaydın devamını ekonominin düzeleceğini söylemiştim
ahlaktan anlayan bırak forumu ülkede bulmak zor dostum, o satıcı yapar haklı, bu satıcı yapar haklı o bu şu diye diye tepemize çıkardılar, alışveriş yapmayı kesin bakalım nasıl geri çekiyorlar tüm o zamları pehhhh bizim ülkede zor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Keşke okuyup anlama kapasiten olsa da yazsam sayfalarca ama yok çok belli.

Diyorum ki şirketleri suçlayacıp ciyaklacağına asıl probleme odaklan
asıl problemle uğraşıyorum zaten kafasız!! şirketlere mi sayıyorum sadece sen beni gerçekten açtığım bu konudan mı tanıdın velet misin olum sen, bunları tepemize çıkaran adama burdan ne yazabilirim boş yapma uza

Mantıklı bisey söylüyormuş gibi yapılan dolandırıcılığı savunuyon. Sabah dolar 36.70₺ iken 33bin tl olan sistem şuan dolar 38.35 iken 34.500₺ olmalı ama gidip 38bin tl yaptılar.
yok ona göre haklı brom karışma, ahlaksızlığı ahlak ile savunuyor :) gelmiş bana burda satıcıların kar almasını savunuyor, ahlaksızlıktan başka bir şey bildikleri yok

eneskaya6

80+ Silver
Biz bize cakarız turkiyem hemen cogunlugu 41₺ yi referans alıp zam yaptı dolar sabaha göre ne kadar düştü ama geri güncellemeleri 1 hafta alır en az.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
328
İsim
Doğukan Barut
Biz bize cakarız turkiyem hemen cogunlugu 41₺ yi referans alıp zam yaptı dolar sabaha göre ne kadar düştü ama geri güncellemeleri 1 hafta alır en az.
41 referans alıp zam yaptı 1 hafta da o fiyatları geri çekemezler imkansız :)) oyaladıkça oyalıyacaklar

millet 1 sene önce aldığı mala zam yapıyor var sen düşün artık nasıl çakacaklar

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Murat Tezel
Almayı düşündüğüm rx 7700 xt ekran kartı vardı dün 18 bin TL idi bugün baktım 20 küsur lira olmuş... Otomatik 2 bin zamanmış...

omfate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Ahmet
adam satamadığı kartı aylardır fiyatını düşüre düşüre bir hal oldu, en son 7800xt nitroyu 22.650 den gördüm Siiinerjiden yani ne olduda bir den kritik stok yazıp fiyatı 26 yapıyosun :)) fırsatçılıktan başka bir şey değil
Hepsiburada satıcısı 23.5 k

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,302
İsim
Abdullah Aydoğdu
Kartı üretenden fazla kara geçecekler az daha zorlasalar :ROFLMAO::ROFLMAO:

barut

80+ Bronze
Dahası