Neler Yeni

Ekran Kartı Soğutma Bloğu Üstündeki Çizikler

Vysl

80+
Reaksiyon skoru
1
Ekran kartındaki bu çizikler neden çıkmış olabilir kablo teması vs. yok ekran kartı üzerinde alalı 2 yıl oldu(0 aldım) aldığımda yoktu şimdi fark ettim ve ekran kartına zarar verir mi?

Ekler

• IMG_20250123_182828.jpg
    IMG_20250123_182828.jpg
    1 MB · Hit: 41
Ekran kartındaki bu çizikler neden çıkmış olabilir kablo teması vs. yok ekran kartı üzerinde alalı 2 yıl oldu(0 aldım) aldığımda yoktu şimdi fark ettim ve ekran kartına zarar verir mi?
Baya kötü bakılmışa benziyor orayı bi ıslak mendille silmeyi deneyin birde karta hava falan tutun çok basınçlı olmayacak şekilde tozları da temizlenir

Baya kötü bakılmışa benziyor orayı bi ıslak mendille silmeyi deneyin birde karta hava falan tutun çok basınçlı olmayacak şekilde tozları da temizlenir
Toz değil ki silmeyi denedim ve ekran kartını hiçbir zaman da yormadım oyun oynarken de en fazla 65 dereceyi gördüm bu zamana kadar

Toz değil ki silmeyi denedim ve ekran kartını hiçbir zaman da yormadım oyun oynarken de en fazla 65 dereceyi gördüm bu zamana kadar
Silmeye çalıştığında sanki pürüzlü bi yeri silmeye çalışıyormuş gibi mi hissetiriyor

Denemiştim çıkmamıştı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hala aynı bu arada çıkmıyor
Bana parmak izi gibi geldi ama belki terliyken dokunduysan falan ondan olabilir arkadaşın dediği gibi pürüzlü bir yapısı yoksa sıkıntı yoktur bence pürüzlü yapısı olsa da sıkıntı yoktur en fazla çiziktir çok kafaya takma bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,665
Üyeler
173,231
Son üye
suddecik
Geri