Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
GP olanlar sorunsuz olanlar. GP diye düzeltin o zaman?Düzeltilmiş halleri de var ayrıca bunlar her seride problemli değil.
GP olanlar sorunsuz olanlar. GP diye düzeltin o zaman?Düzeltilmiş halleri de var ayrıca bunlar her seride problemli değil.
XFX markası yok?Selamlar dostlarım! Bu rehberimde ekran kartlarının soğutmalarını sıraladım. Hadi başlayalım.
NOT: Sıvı soğutmalı modeller bu listede yoktur.
Katmanlar içinde sıralama yoktur. Şu neden şundan önde demeyin. Katman içleri rastgele dağıtılmıştır.
Katkılarından dolayı @MBZ| `e teşekkürler.
Tier A (Çok İyi Soğutma)
Galax Hall of Fame
MSI LigtningZ
MSI Gaming X Trio
Asus ROG Strix
EVGA FTW3 ULTRA
PowerColor RedDevil
Gigabyte Aorus
Tier B (İyi Soğutma)
MSI Gaming X
MSI Duke
Asus Dual EVO
Asus TUF 3 EVO
Galax Work The Frames
İnno3D iChill x3
Galax EX Gamer
Galax EXOC
Sapphire Nitro+
Gigabyte Gaming O.C
Palit GAMİNGPRO
Zotac AMP EXTREME
Tier C (Orta Seviye soğutma)
Sapphire Pulse
İnno3D Twin
İnno3D iChill x2
EVGA Black
Galax 1-Click O.C 2 Fan
Gigabyte Windforce
Ventus
Tri Frozr
Palit DUAL
Tier D (Orta - Düşük Seviye Soğutma)
MSI Mech
MSI Evoke
EVGA K.O
MSI Armor
Zotac Mini
Tier E (Düşük Seviye Soğutma)
Gigabyte ITX
Asus Phoenix
Asus Turbo
MSI Aero ITX
SON
RX580 fln. dahil.Parantez içinde RX 570 hariç yazar mısınİnceleme - RX 570 ARMOR Sıcaklık ve FPS testleri
"Armor serisi ısınıyor, alınmaz" algısı var forumda. En azından RX 570 tarafında böyle bir sorunun olmadığını göstermek amacıyla açtım bu rehberi. Kart öyle 85, 90 derecelere asla çıkmıyor. Zaten videoda ve ekran görüntülerinde göreceksiniz Bütün oyunlarda ayarlar 1080P Ultra, özel fan profili...donanimarsivi.com
5700 serisinde sorunlu. 5500 ve 5600 serisinde de var.GP olanlar sorunsuz olanlar. GP diye düzeltin o zaman?
RX 570 hariç dedim zatenRX580 fln. dahil.
2 ama internetten bi gigabyte rtx 2060 oc var bende olan bide gigabyte rtx 2060 windforce var 2 fanli olanWindforce ise 2 fan Gaming O.C ise 3 fan. Hangisi?
RX500 serisi olarakta sorunlu. Şimdi bir adam RX'İn sorunlu olduğun bilmeyip alsa nolacak?5700 serisinde sorunlu. 5500 ve 5600 serisi de var.
Armor'un RTX serisinde soğutması gayet iyi mesela, ayrıca marka yerine her zaman GPU modelne göre karşılaştır.