Yenisini bulabileceğini sanmıyorum. Asus ile iletişime geçmeyi dene belki sana yeni bir parça gönderebilirler.Göründüğü gibi mandalı kayboldu yenisini bulabilir miyim veya böyle ekran kartını taksam bir sıkıntı çıkar mı?
Peki kasayı yatay biçimde kullansam bir çare bulana kadar bir sıkıntı çıkar mı? Ekran kartına bir şey olurmuYenisini bulabileceğini sanmıyorum. Asus ile iletişime geçmeyi dene belki sana yeni bir parça gönderebilirler.
ekran kartı sokete oturmayacağı için bilgisayar sürekli yeniden başlar mavi ekran verirPeki kasayı yatay biçimde kullansam bir çare bulana kadar bir sıkıntı çıkar mı? Ekran kartına bir şey olurmu
Ya aslında bu benim hatam mandalı açmadan çıkarmaya çalıştım dalgınlığıma geldi.Herkeste bir ekran kartı slotu porblemi var. Kimisi çıkartamaz bozar, kimisi kırar. Hangi marka düzgün üretiyor bunları yav.
Herhangi bir anakartın olurmu benim anakartın markası Asus prime a320m-fbit pazarından veya bilgisayrcıdan bozuk bir tane anakartın soket mandalı uyabilir
kesin bir şey diyemiyorum ama asus anakrtlara bakmanı öneririmYa aslında bu benim hatam mandalı açmadan çıkarmaya çalıştım dalgınlığıma geldi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Herhangi bir anakartın olurmu benim anakartın markası Asus prime a320m-f