Emre Zengin
Moderatör
- En İyi Cevap
- 20
Dahası
Evet otomatik kendisi ayarlıyor en yüksek değeri.hocam mhz artacak mı yapınca ?
Evet otomatik kendisi ayarlıyor en yüksek değeri.hocam mhz artacak mı yapınca ?
FPS değerlerin artacak bu sistemle oynayamacağın oyun yok zaten. Valorantta istersen gir rekabetçi bir bak sorun olacak mı? Yüksek kalitede oynarsın.hocam yaptım şimdi oyunları artık yüksek kalite oynayabilir miyim ?
Yukarı yazdım hocam.hocam yaptım şimdi oyunları artık yüksek kalite oynayabilir miyim ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam kusura bakma wifi çok yavaş tekrarladı mesajıYukarı yazdım hocam.
deneyeceğim hocam Allah sizde razı olsun çok teşekkür ederimFPS değerlerin artacak bu sistemle oynayamacağın oyun yok zaten. Valorantta istersen gir rekabetçi bir bak sorun olacak mı? Yüksek kalitede oynarsın.
Önemli değil hocam bu 3-5 gün içinde çökme uyarısı yemezsen sorun çözülmüş olacaktır. Bir sorun olmazsa 4-5 gün sonra sonucu bildirmeyi unutma.hocam kusura bakma wifi çok yavaş tekrarladı mesajı
Mesaj otomatik birleştirildi:
deneyeceğim hocam Allah sizde razı olsun çok teşekkür ederim
hocam üzülerek söylüyorum tekrardan aynı hatayı aldım birde bios sürümümde bir farklılık gördüm acaba güncel değil mi ?Önemli değil hocam bu 3-5 gün içinde çökme uyarısı yemezsen sorun çözülmüş olacaktır. Bir sorun olmazsa 4-5 gün sonra sonucu bildirmeyi unutma.
Arada en az 5k fiyat farki var karsilastirma komik olmuş :dhahahahaa klasik amd. amd fanboyları gelir yine buraya. 6500xt kullanıyordum kafayı yemek üzereydim şu durumdan. garantiye gönderdim gelmesini bekliyorum beklerken de 3060ti aldım kafam inanılmaz rahatladı 1 kere al kaliteli al
Yok BİOS güncel RAM MHz'sini düşürüp deneyelim.hocam üzülerek söylüyorum tekrardan aynı hatayı aldım birde bios sürümümde bir farklılık gördüm acaba güncel değil mi ?
Şşş deme öyle, AMD en iyisi.hahahahaa klasik amd. amd fanboyları gelir yine buraya. 6500xt kullanıyordum kafayı yemek üzereydim şu durumdan. garantiye gönderdim gelmesini bekliyorum beklerken de 3060ti aldım kafam inanılmaz rahatladı 1 kere al kaliteli al