Neler Yeni

Ekran Kartı Sürücüsü Çöktü Valorant

Khisanth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Onur Can Karlı
Arkadaşlarbana yardım eder misiniz nvidia gtx960 ekran kartım intel i5 3470 işlemcim 8gb ram var ekran kartı sürücüsü çöktü hatası alıyorum bazı günler almıyorum bazı günler alıyorum onun haricinde bir oyun indirip oynadığımda da unity hatası alıyorum ve bunları çözmek için ne gerekiyorsa yapsam da bunlardan kurtulamadım ama özellikle şu ekran kartı sürücüsü çöktü hatasını çözmek istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

Nvidia GTX 960
Intel i5 3470
Ram 8GB
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Emmree

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,968
İsim
Emre Zengin
Arkadaşlarbana yardım eder misiniz nvidia gtx960 ekran kartım intel i5 3470 işlemcim 8gb ram var ekran kartı sürücüsü çöktü hatası alıyorum bazı günler almıyorum bazı günler alıyorum onun haricinde bir oyun indirip oynadığımda da unity hatası alıyorum ve bunları çözmek için ne gerekiyorsa yapsam da bunlardan kurtulamadım ama özellikle şu ekran kartı sürücüsü çöktü hatasını çözmek istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

Nvidia GTX 960
Intel i5 3470
Ram 8GB

@Emmree
Çökerken hata veriyor mu? Ekran gidip geliyor mu gibi?

Khisanth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Onur Can Karlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oyunun ekranı donuyor ve daha sonrasında ekran kartı sürücüsü çöktü hatası veriyor oyun kapanıyor

Çökerken hata veriyor mu? Ekran gidip geliyor mu gibi?
oyunun ekranı donuyor ve daha sonrasında ekran kartı sürücüsü çöktü hatası veriyor oyun kapanıyor

Son düzenleme:

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,968
İsim
Emre Zengin

Anakart nedir? Sistemde herhangi bir Overclock var mı?

Khisanth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Onur Can Karlı
ActionDEX105 diye bir anakart overclock yerine downcloak falan yaptım hatta oyun bunu yapınca bir süre kapanmamaya başlamıştı ama bir süre sonra tekrar kapanınca değeri düşürdüm yine kapanmamaya başladı ama zamanla yine kapanmaya başladı şimdi daha fazla değeri düşüremiyorum
Anakart nedir? Sistemde herhangi bir Overclock var mı?

Ekler

• ssss.png
    ssss.png
    54.9 KB · Hit: 103

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,968
İsim
Emre Zengin
ActionDEX105 diye bir anakart overclock yerine downcloak falan yaptım hatta oyun bunu yapınca bir süre kapanmamaya başlamıştı ama bir süre sonra tekrar kapanınca değeri düşürdüm yine kapanmamaya başladı ama zamanla yine kapanmaya başladı şimdi daha fazla değeri düşüremiyorum
Komple kaldırın bu programı. DDU ile silin (https://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html indirme linki en aşağıda) ekran kartına bu sürücüyü kurun. https://www.nvidia.com.tr/download/driverResults.aspx/194194/tr

Khisanth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Onur Can Karlı
güvenli mod ile silip tekrar yüklemiştim denemiştim yine aynı hatayı alıyordum bu sürücü dediğin yeni sürüm mü bu

ayrıyetten o program benim ekran kartı ısınınca fanın hızını arttırmamı sağlıyordu
Komple kaldırın bu programı. DDU ile silin (https://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html indirme linki en aşağıda) ekran kartına bu sürücüyü kurun. https://www.nvidia.com.tr/download/driverResults.aspx/194194/tr

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,968
İsim
Emre Zengin
güvenli mod ile silip tekrar yüklemiştim denemiştim yine aynı hatayı alıyordum bu sürücü dediğin yeni sürüm mü bu

ayrıyetten o program benim ekran kartı ısınınca fanın hızını arttırmamı sağlıyordu
Son sürücünün bir altındaki sürücü bu, son sürücüde zaten bir problem vardı. Ekran kartın fan hızını otomatik ayarlamıyor mu?

Khisanth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Onur Can Karlı
ben şimdi dediklerini hemen yapıyorum bi deneyeyim

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,968
İsim
Emre Zengin

Khisanth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Onur Can Karlı
Boş vaktim oldukça herkese yardım etmeye çalışıyorum bazen gözümden kaçırdığım konular oluyor. Sağ olun bu arada.

Tamamdır hocam. Bu çökme sorunu ne zamandan beri var?
Ya bu ekran kartı sürücüsü çöktü hatası 6-7aydır var ddu ile sülüp son sürümü yükleyip denediğim olmuştu ama çözüme kavuşamamıştım bilmiyorum

şimdi ddu ile sildim yüklüyorum attıgınız linki

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,968
İsim
Emre Zengin
Ya bu ekran kartı sürücüsü çöktü hatası 6-7aydır var ddu ile sülüp son sürümü yükleyip denediğim olmuştu ama çözüme kavuşamamıştım bilmiyorum
Bu ekran kartını aldığınızdan beri mi var yoksa aniden mi başladı?

Top Bottom