Neler Yeni

Ekran kartı takas ediyorum, değiştiriyorum.

CarEnthusiast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
412
İsim
Akın Serhan Toğrul
Önce ki konularda yazmıştım. Video izlerken takılma sıkıntıları olduğu için ekran kartımı takas yapma, değiştirme kararı aldım. Letgo'da ilan açtım. Sizce doğru mu yaptığım? Yazan olur mu?
Kasmanın SSD/HDD de olduğuna %70 eminim

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Kasmanın SSD/HDD de olduğuna %70 eminim
Hocam size şöyle bir tuhaflık söyleyeyim. Takılmayı arkadaşlarıma atmak için ekran kaydı alacaktım. Geforce Experience ile kaydı başlatınca sistem yağ gibi oldu. Durdurunca yine aynı. Ekstra tarayıcı dan bir şey indirirken de kasma olmuyor fakat indirme bitince eski haline dönüyor. Çok saçma bir sorun yani. Daha önce depolama birimlerini test edip konular açtım bir sıkıntı olmadığı söylendi.

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,921
İsim
Metehan Akyalı
Hocam size şöyle bir tuhaflık söyleyeyim. Takılmayı arkadaşlarıma atmak için ekran kaydı alacaktım. Geforce Experience ile kaydı başlatınca sistem yağ gibi oldu. Durdurunca yine aynı. Ekstra tarayıcı dan bir şey indirirken de kasma olmuyor fakat indirme bitince eski haline dönüyor. Çok saçma bir sorun yani.
AMD işlemciniz ne hocam?

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
1050ti ile takas yaparım 🙃

:kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw::kekw:
🙃
Mesaj otomatik birleştirildi:

Saka bir yana buyuk iht. Depolamanız yuzunden kasmaları yaşıyorsunuz
Sıkıntı her neyse bıktırdı beni. Büyük heveslerle PC al böyle abidik gubidik sıkıntılar çıksın.

RX 6600 alma şansım var mı satıp? Yoksa illa işe mi gireceğim?

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,921
İsim
Metehan Akyalı
Düşündüğüm gibi değilmiş. Bu arada banada ekran kartından dolayı olan bir durum gibi gelmedi, Discord ve tarayıcı gibi programlarda yapıyor sadece bu sorunu, oyunlarda bir probleminiz yok, o zaman bu ekran kartı işlevini yerine getiriyor. Yazılımsal bir sorun var gibi geldi.

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Düşündüğüm gibi değilmiş. Bu arada banada ekran kartından dolayı olan bir durum gibi gelmedi, Discord ve tarayıcı gibi programlarda yapıyor sadece bu sorunu, oyunlarda bir probleminiz yok, o zaman bu ekran kartı işlevini yerine getiriyor. Yazılımsal bir sorun var gibi geldi.
Driver denedim kaç tane ah bir bilsen dostum. Satıp RX6600 alınır mı?

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,414
İsim
Bilal Tepe
Hocam ilanın altında yazdım bu sıkıntıyı merak etmeyin dolandırmaya çalışmıyorum kimseyi.

Bir sürü driver değiştirdim.

Bunun yerine satıp hangi ekran kartını alabililirim. Ve kaça satabilirim bu kartı?
4k dan fazl aetmez 2021 faturalı garantili kartı 4200e buluom gigabyte

Top Bottom