Neler Yeni

EKRAN KARTI TAKMAK ZOR MU

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Yunus Emre Kaplan
Sistem geldiğin de internet kafede 20 TL ye taktı adam tek bir vida taktı sadece güleceksiniz belki ben bu tür şeylerde çok düşünürüm doğrumu taktım anakarta zarar mı verdim diye bilgisayar daha sonra teknik servise gitti geldiğin de ekran kartını ben mi takmalıyım korkuyorum bir şey olur diye ekran kartı takmak zor mu

PixDraw

80+ Bronze
Sistem geldiğin de internet kafede 20 TL ye taktı adam tek bir vida taktı sadece güleceksiniz belki ben bu tür şeylerde çok düşünürüm doğrumu taktım anakarta zarar mı verdim diye bilgisayar daha sonra teknik servise gitti geldiğin de ekran kartını ben mi takmalıyım korkuyorum bir şey olur diye ekran kartı takmak zor mu
Tek vida takıyorsun yazdığın gibi anakarta oturduktan sonra vida ve PCIe kablosunu tak yeter çok basit.

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Samet Kapucuoğlu
Hiç zor değil. Youtubeye googleye yaz yine çıkar. Sistem kurma videolarını falan izle. Nereye taktığına tam dikkatli bak taktıktan sonra klipsten tık diye ses gelecek zaten. Sonrada kasanın arkasına bir vida takacaksın. 20 Lirada cebinde kalır kola alırsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Antalyadasın bende dokumadayım. Konum at gelirim gerekirse sen gelirsin. 20 lira vermektense ben takarım. 20 liran cebinde kalır

YunusEmre/07

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Yunus Emre Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hiç zor değil. Youtubeye googleye yaz yine çıkar. Sistem kurma videolarını falan izle. Nereye taktığına tam dikkatli bak taktıktan sonra klipsten tık diye ses gelecek zaten. Sonrada kasanın arkasına bir vida takacaksın. 20 Lirada cebinde kalır kola alırsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Antalyadasın bende dokumadayım. Konum at gelirim gerekirse sen gelirsin. 20 lira vermektense ben takarım. 20 liran cebinde kalır
Çok sağol deneyeceğim umarım beceririm

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,450
İsim
Diyarhan
Çok basit başta demir hdmi soket bölümünü yerine geçirip takman laızm.

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Youtube üzerinde zibilyon tane video var. Takması RAM kadar basit aradaki tek fark güç kablosu ve vida.

Top Bottom