Furkan61088
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
ekran kartını takarken anakarttaki klipsi açmayı unuttum ve takarken hafif bir ses geldi klipsi kırmış olabilirmiyim çok tutarmı düşüncelerinz nedir ?
Foto yokAttım
Daha detaylı fotoğraf atabilir misiniz? Soketi ve ekran kartının sokete giren kısmının bulunduğu yeri ayrı ayrı çeker misiniz?buyur hızlı resime yükledim![]()
ubTrtl.jpg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 17 Haziran 2020 tarihinde yüklendi, 240×180 piksel çözünürlüğünde, JPG formatındadır. — ID: ubTrtlhizliresim.com
bende şuan kırık kullanıyorum ekran kartını güzel oturtup vidasını iyi takarsanız sorun olmaz.ekran kartını takarken anakarttaki klipsi açmayı unuttum ve takarken hafif bir ses geldi klipsi kırmış olabilirmiyim çok tutarmı düşüncelerinz nedir ?
öylede yeni aldım daha bilgisayarı kırdıysam acayip içim yanar arkadaşlara sordum ama kırık göremedim dediler ?bende şuan kırık kullanıyorum ekran kartını güzel oturtup vidasını iyi takarsanız sorun olmaz.
Sıkıntı yok gibi duruyor eğer çalışıyorsa tamamdır.![]()
F8DOR2.jpg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 17 Haziran 2020 tarihinde yüklendi, 240×180 piksel çözünürlüğünde, JPG formatındadır. — ID: F8DOR2hizliresim.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hızlı resime yüklediğim zaman nedense pikseli düşüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
öylede yeni aldım daha bilgisayarı kırdıysam acayip içim yanar arkadaşlara sordum ama kırık göremedim dediler ?
civatasını takamadım nedense boşa dönüyor civatası destek falan varmı diye anakarta baktım var ama ekran kartını çıkartamadım çok zorlayıpta kırık değilse hepten kırmak istemiyorumSıkıntı yok gibi duruyor eğer çalışıyorsa tamamdır.