ekran kartı takmak

Reaksiyon skoru
6
ekran kartını takarken anakarttaki klipsi açmayı unuttum ve takarken hafif bir ses geldi klipsi kırmış olabilirmiyim çok tutarmı düşüncelerinz nedir ?

Bi foto atsana.

.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fotonun boyutu fazla

Son düzenleme:
buyur hızlı resime yükledim

buyur hızlı resime yükledim
Daha detaylı fotoğraf atabilir misiniz? Soketi ve ekran kartının sokete giren kısmının bulunduğu yeri ayrı ayrı çeker misiniz?

ekran kartını takarken anakarttaki klipsi açmayı unuttum ve takarken hafif bir ses geldi klipsi kırmış olabilirmiyim çok tutarmı düşüncelerinz nedir ?
bende şuan kırık kullanıyorum ekran kartını güzel oturtup vidasını iyi takarsanız sorun olmaz.

hızlı resime yüklediğim zaman nedense pikseli düşüyor

bende şuan kırık kullanıyorum ekran kartını güzel oturtup vidasını iyi takarsanız sorun olmaz.
öylede yeni aldım daha bilgisayarı kırdıysam acayip içim yanar arkadaşlara sordum ama kırık göremedim dediler ?

hızlı resime yüklediğim zaman nedense pikseli düşüyor

öylede yeni aldım daha bilgisayarı kırdıysam acayip içim yanar arkadaşlara sordum ama kırık göremedim dediler ?
Sıkıntı yok gibi duruyor eğer çalışıyorsa tamamdır.

civatasınıda takamadım civata boşa dönüyor ekran kartını çıkartıp bişeyi yanlış yaptım diye bakayım dedim ekran kartını çıkartamadım

ya ekran kartını çıkartamadım zorlamadım civatada boşa dönüyor anlamadığım bir şekilde

Sıkıntı yok gibi duruyor eğer çalışıyorsa tamamdır.
civatasını takamadım nedense boşa dönüyor civatası destek falan varmı diye anakarta baktım var ama ekran kartını çıkartamadım çok zorlayıpta kırık değilse hepten kırmak istemiyorum

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,175
Üyeler
189,043
Son üye
ミ★ LEXUS ★彡
Geri