%100 için gayet normal.
1700rpm de 76 derece normal
Bencede normal fakat ne bileyim rog strixten 70 üstünü beklemezdim.Yükte 76 derece normal.
150W 5 dk için kötü.Bencede normal fakat ne bileyim rog strixten 70 üstünü beklemezdim.
Bu arada furmak testi değil warframe idi.
149-150 w kullanıyordu.
3-5 dk da böyle oldu.
Yeni kart 6 7 aylıkBir Rog Strix için birazcık sıcak diyebiliriz ancak sorun teşkil etmiyor.
Kart ne zamandır kullanılıyor? Uzun süredir bakım yapılmadıysa toz sebebiyle biraz daha fazla ısınıyor.
Aynı şekilde uzun zamandır bakım yapılmadıysa termal macunu da kurumuş olabilir.
6-7 ay tozlanma için yeterli bir süre diyebilirim. Bir ihtimal termal macunda kurumuş olabilir.Yeni kart 6 7 aylık
Arka tarafında birazcık toz var zarar gelir,bozulur diye dokunmuyorum.
Orda 1 gram toz yok.Arka tarafındaki toz önemli değil. Fanların hava üflediği soğutma bloğunun araları toz olduysa soğutma performansı düşer.
Hayır kapağı kapalı bir şekilde.Kasanı nasıl kullanıyorsun bilmiyorum ancak bir de yan kapağı açık kullanıyorsan ekran kartı tozdan boğulmuştur
Ayda 1 içinin tozunu alıyorum az çok. Toz filtrelerini temizliyorum.içini temizlettirebilirsin
Ne yazıkki yok.güvenilir bir bilgisayarcıya
Hem sürmeyi bilmiyorum hemde dah erken bence.iyi bir termal macun da sürersen harika olur.
Bunun sencesi yok dostum macun kuruduysa kurumuştur değişmen gerekir.Hem sürmeyi bilmiyorum hemde dah erken bence.