Arkadaslar ekran karti arıyorum.
Geçen hafta sapphire 7800xt nitro+ 22k idi. Alamadım suan yok buna benzer muadil kart öneriniz var mıdır?
şakadır umarım.![]()
Asus Dual GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Ekran Kartı
Asus Dual GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Ekran Kartı DUAL-RTX4070-O12G detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
at bi 700 kağıt varsaArkadaslar ekran karti arıyorum.
Geçen hafta sapphire 7800xt nitro+ 22k idi. Alamadım suan yok buna benzer muadil kart öneriniz var mıdır?
Tabii ki şakaşakadır umarım.
niye alınmasın kankam açıklarmısın biraz dahaİyi ki de alamamışsınız o paraya 7800xt alınır mı?İşlemcin ve monitörün nedir?Oyun için alıyorsunuz değil mi?
Cok pahali degil mi ? 33k ya gecen full sistem vardo 7800 luArkadaslar ekran karti arıyorum.
en ucuzu ztn 19k kral 7800xt nin 22k bence iyi bide iyi modeli öyle bakarsak mantıksız olabilir evetCok pahali degil mi ? 33k ya gecen full sistem vardo 7800 lu
3k ya daha iyi model icin verilmez. Nitro evet iyi model amaen ucuzu ztn 19k kral 7800xt nin 22k bence iyi bide iyi modeli öyle bakarsak mantıksız olabilir evet
Monitor 27 inch 2k ama 1080 de var ekranİyi ki de alamamışsınız o paraya 7800xt alınır mı?İşlemcin ve monitörün nedir?Oyun için alıyorsunuz değil mi?
Pulse diye yanasmadim bunaat bi 700 kağıt varsa Alıntıyı görüntüle