Neler Yeni

Ekran kartı temizliği

BirDexter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Barış Can Altunoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve Donanım
Instagram
[email protected]
Elimde belli süre mining yapılmış bi 3080 rog strix mevcut ve ben elime aldığımda fanlarının tozunu felan bi şekilde temizledim lakin içi de toz olmuş olacak ki kokuyor. İçine hava üfleyen saç kurutma makinesi felan denedjm ama voltajı çok az. Bana küçük mini bi hava kompresörü veya bu işlemi yapabileceğim bi taktik, ürün felan önerebilecek var mi?

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç
Elimde belli süre mining yapılmış bi 3080 rog strix mevcut ve ben elime aldığımda fanlarının tozunu felan bi şekilde temizledim lakin içi de toz olmuş olacak ki kokuyor. İçine hava üfleyen saç kurutma makinesi felan denedjm ama voltajı çok az. Bana küçük mini bi hava kompresörü veya bu işlemi yapabileceğim bi taktik, ürün felan önerebilecek var mi?
kartı sökmen lazım içindeki tozları alman için garantisi sürüyorsa açma içini kullan garanti bitene kadar

• Beğen
Reaksiyonlar: john

BirDexter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Barış Can Altunoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve Donanım
Instagram
[email protected]
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Onu biliyorum hocam ama hava üfleyerek temizleyebilirim sanırım yine baya bı kısmını, bunu yapacak bi yöntem yok mu başka

NespaY

80+ Silver
İçini açıp temizleyebilirsin.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,968
İsim
Orkun
Yakınında marangoz veya lastikçi gibi bir işletme varsa orada hava kompresör tabanca bulunur. Oraya gidip rica ederek kullanabilirsin.
Yalnız karta çok yakından basma havayı fanları kırarsın. Elinde tutarak ortalama 40 50 cm mesafe den fanları parmakların ile tutarak üfletirsen sağlıklı bir şekilde içindeki tozlar uçacaktır.

BirDexter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Barış Can Altunoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve Donanım
Instagram
[email protected]
Ben onu hiç düşünemedim dimi bro... Garanti gg olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben onu hiç düşünemedim dimi bro
Yakınında marangoz veya lastikçi gibi bir işletme varsa orada hava kompresör tabanca bulunur. Oraya gidip rica ederek kullanabilirsin.
Yalnız karta çok yakından basma havayı fanları kırarsın. Elinde tutarak ortalama 40 50 cm mesafe den fanları parmakların ile tutarak üfletirsen sağlıklı bir şekilde içindeki tozlar uçacaktır.
Mantıklı, teşekkür ederim hocam

NespaY

80+ Silver

Brooo zaman belirtmiyorsun garanti hakkında hiçbir şey söylemiyorsun ne dememi bekliyorsun broo

BirDexter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Barış Can Altunoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve Donanım
Instagram
[email protected]
Brooo zaman belirtmiyorsun garanti hakkında hiçbir şey söylemiyorsun ne dememi bekliyorsun broo
Rtx 3000 serisi çıkalı 2 sene oldu be hocam, bilmiyon mu bu kartlar 3 sene garantili

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç

hocam bide benzerini pipetle yakından yapsan

Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Ogün Ulaş Dedeler
İlgilendiği Kategoriler
Ultimate Team, Real Time Strategy, Drum, F1
hocam benzer sorun bende var. Çok tozlu bi yerde oturuyorum. garantisi bitti sayılır kartın. açıp temizlesem statik elektirk muhabbeti olur mu? açtığım zaman termal pad ve termal macun yenilemem gerekir mi

BirDexter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Barış Can Altunoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve Donanım
Instagram
[email protected]
hocam benzer sorun bende var. Çok tozlu bi yerde oturuyorum. garantisi bitti sayılır kartın. açıp temizlesem statik elektirk muhabbeti olur mu? açtığım zaman termal pad ve termal macun yenilemem gerekir mi
Yenilemen gerekmez ama yenilersin daha rahat olur sıcaklık açısından. Ama tozu temizler atarsın yenilemeden de

Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Ogün Ulaş Dedeler
İlgilendiği Kategoriler
Ultimate Team, Real Time Strategy, Drum, F1
Yenilemen gerekmez ama yenilersin daha rahat olur sıcaklık açısından. Ama tozu temizler atarsın yenilemeden de
Önerebileceğiniz pad termal macun markası var mı? İşlemciyle aynı macunu kullansam olur galiba. Uzun yıllardır laptop ve kasa bakımımi kebdim yapıyorum. Temizlik için yeterli teknik bilgim olduğunu düşünüyorum. Ama ekran kartı hiç açmadım. Dikkat etmem gerekenlrr var mi. Önerebileceğiniz konu video rehber tarzı

BirDexter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Barış Can Altunoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve Donanım
Instagram
[email protected]
Önerebileceğiniz pad termal macun markası var mı? İşlemciyle aynı macunu kullansam olur galiba. Uzun yıllardır laptop ve kasa bakımımi kebdim yapıyorum. Temizlik için yeterli teknik bilgim olduğunu düşünüyorum. Ama ekran kartı hiç açmadım. Dikkat etmem gerekenlrr var mi. Önerebileceğiniz konu video rehber tarzı
direkt abdullah abinin videosu var, bi tık eski video ama yine de anlatıyor. Ne yazık ki ped markası bilmiyorum hiç ama macun cpu macunu olabilir.

Top Bottom