Ekran kartı termal macun değişimi

kadir99

80+
Reaksiyon skoru
0
merhabalar msı ventus 3x 3090 ekran kartı termal macun ve termal pad lerini değiştireceğim kaliteli güzel bir ürün kullanmak istiyorum lütfen yardımcı olabilecek var mı hangi termal macun ve termal padı alabilirim..?

Termal pedler çok kötü durumda değilse değiştirmeni tavsiye etmem. Orijinali kadar kaliteli olamayabiliyor piyasadaki çoğu pedler.

merhabalar msı ventus 3x 3090 ekran kartı termal macun ve termal pad lerini değiştireceğim kaliteli güzel bir ürün kullanmak istiyorum lütfen yardımcı olabilecek var mı hangi termal macun ve termal padı alabilirim..?
Mx5 kullanıyorum ve öneriyorum uzun gidiyor en ağır grafiklerde bile 60-65 dereceleri görüyorum max termal pedler sorunsuzsa değiştirmeyin

termal pad alacaksan sağlam sitelerden al thermalgrizly veya artic padler al veya bilmem ne dragon vardı oda iyiydi galiba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birde pad ölçülerini kesin al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,144
Üyeler
183,390
Son üye
dnjsjdsjj
Geri