Neler Yeni

Ekran Kartı Termal Pad Değişimi

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Cem
icedragon alınabilir , chiplere göre kalınlık degisiyor ona dikkat et heryere aynı padi kullanamıyorsun.Burda alma yapma diyenleri dinleme kartı ne kadar serin calıstırırsan ömrü o kadar uzun oluyor.
xfx merc 6800xt var macunu degistirdim ama padler duruyor cünkü 1mm var 1.5mm var 2mm olan yer var.mx6 kullanıyorum macun icin memnunum.

DisastrousTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Nurullah Atlı
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Oyun. İkinci El, Matematik
Instagram
https://www.instagram.com/nurullah_atl
Steam
https://steamcommunity.com/id/disastroustr
Twitter
nurullah6152
Facebook
1000009873
Discord
Psyco6152#8468
Sapphire Nitro+ rx6700xt karta uygulamıştım, ilk defa uygulamama rağmen hiç zorlanmadım. Sıvı metali fazla vurdum bir kaç gün kullanıp tekrar fazlalığı aldım.
o toplara hiç girmek istemiyorum zaten yeni ekran kartına geçeceğim birkaç ay içerisinde termal pad değiştirip hem sıcaklığa etkisine bakmak istiyorum hem de alıcı için daha iyi olur diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

icedragon alınabilir , chiplere göre kalınlık degisiyor ona dikkat et heryere aynı padi kullanamıyorsun.Burda alma yapma diyenleri dinleme kartı ne kadar serin calıstırırsan ömrü o kadar uzun oluyor.
xfx merc 6800xt var macunu degistirdim ama padler duruyor cünkü 1mm var 1.5mm var 2mm olan yer var.mx6 kullanıyorum macun icin memnunum.
hepsine aynı kalınlıkta koyarsam sıkıntı çıkar mı bazı yerlere 1 bazı yerlere 1.5 bazı yerlere 2 mm yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam ama benim ayrı ayrı kalınlıklarda alacak bütçem yok

şu üründen almayı düşünüyorum bütçeme uygun olarak sadece 1.5mm olanından

2mm olan yerler için 1mm alıp üst üste koysam nasıl olur 1.5 olan yerlere de aynı şekilde 1mm alıp üst üste koysam 1 olan yerlere zaten 1mm yaparım

Son düzenleme:

funnymanager

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
The End
o toplara hiç girmek istemiyorum zaten yeni ekran kartına geçeceğim birkaç ay içerisinde termal pad değiştirip hem sıcaklığa etkisine bakmak istiyorum hem de alıcı için daha iyi olur diye düşünüyorum

hepsine aynı kalınlıkta koyarsam sıkıntı çıkar mı bazı yerlere 1 bazı yerlere 1.5 bazı yerlere 2 mm yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam ama benim ayrı ayrı kalınlıklarda alacak bütçem yok

şu üründen almayı düşünüyorum bütçeme uygun olarak sadece 1.5mm olanından

2mm olan yerler için 1mm alıp üst üste koysam nasıl olur 1.5 olan yerlere de aynı şekilde 1mm alıp üst üste koysam 1 olan yerlere zaten 1mm yaparım
Videoda pulsar padleri uyguladım bölgeye göre farklı mm uyguladım. Tavsiyem kartın üstündeki orj padleri sökeceksen buna değsin, her yere aynı kalınlıkta uygularsan bu sefer yüksek gelirse macun düzgün temas etmez ince gelirse pad yalıtım yapamaz. Eğer çok rahatsız etmiyorsa padleri değiştirmeni önermem o şekilde. Hotspot sıcaklığı sıfır kartlarda bile 90 100 dereceye çıkabiliyor ona çok takılma. İlla içim rahat olsun değiştireyim diyorsanda söktüğün padin kalınlığı neyse onu kullan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Muhammed Emin Yılmaz Parlak
termal pad kalınlığı etki eder mi diye düşünüyorum sadece farklı farklı kalınlıklarda kullanılıyor ekran kartının içerisinde

msi ventus 2060s
Etki eder. Kartın pedlerini kumpad ile ölç.
doğru kalınlıkta olmak zorunda akdi taktirde büyük olursa gpu ya küçük olursa da dram lere temas etmez bu da kartın sıcak çalışmadına sebep olur.

DisastrousTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Nurullah Atlı
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Oyun. İkinci El, Matematik
Instagram
https://www.instagram.com/nurullah_atl
Steam