ekran kartınızı tutan yer gevşemiş olabilir altına bir destekleyici bir şey takın.(tam olarak bilmiyorum sadece fikrimi söylüyorum)Msi mech ekran kartı var fanlar çalışırken titriyor bu sesi önlemeyi bilen var mı
İnce tiz Bi titreme sesi var fanlar çalışırkenekran kartınızı tutan yer gevşemiş olabilir altına bir destekleyici bir şey takın.(tam olarak bilmiyorum sadece fikrimi söylüyorum)
kablolar değiyor olabilir belki ya da fanlar arasına bir şey kaçmıştırİnce tiz Bi titreme sesi var fanlar çalışırken
Coil whine olabilir mesela oyunun giriş ekranında fpsin yüksek olduğu yerlerde artiyo mu ses veya sadece oyunda miİnce tiz Bi titreme sesi var fanlar çalışırken
Kartı bugün aldım knkkablolar değiyor olabilir belki ya da fanlar arasına bir şey kaçmıştır
Coil whine değil ya bariz titreme altına bir şey koymayı deneyeceğimCoil whine olabilir mesela oyunun giriş ekranında fpsin yüksek olduğu yerlerde artiyo mu ses veya sadece oyunda mi
Hocam 2.el mi aldınız acaba ? Test etme imkanınız varsa etseydiniz keşke. 0 alındıysa garantiye yollayın.Kartı bugün aldım knk
Sıfır aldım mech rx6600Hocam 2.el mi aldınız acaba ? Test etme imkanınız varsa etseydiniz keşke. 0 alındıysa garantiye yollayın.
Tam yükte elimle tutmayı deneyeceğim ses kesilirse sabitlemede sıkıntı vardırKartın fanlarının herhangi bir şeye dokunmadığına emin olun. Kart tamamen sabit mi ona emin olun sabitse altına destekleyici koyun veya destekleyecek bir şey koyun çok ağırsa kart.