görürkullanıyo musun aga iş görür mü
hocam 2 fanlı için neden alıyorsunuz ki ona gerekli değil ya da kasayı alıp bi sağa bi sola vurman lazım ki ekran kartı oynasın
Garanti olsun istiyorum, belki saçma gelecek size ama küçük bir deprem anında slot kırılması olabilir diye endişeleniyorum. Fiyatlarda çok uçuk değil diye biliyorum, alıp koymamın bir zararı olmaz healde.Voeecyttu Grafik Kartı GPU Tutucu Ayarlanabilir Teleskopik Döner Alüminyum Alaşım Ekran Kartı Braketi Masaüstü (Mini) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Voeecyttu Grafik Kartı GPU Tutucu Ayarlanabilir Teleskopik Döner Alüminyum Alaşım Ekran Kartı Braketi Masaüstü (Mini) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trMesaj otomatik birleştirildi:
iki fanlılar için gereksiz hocam
Hocam dediğiniz şey olmaz ama siz bilirsiniz para sizin.Garanti olsun istiyorum, belki saçma gelecek size ama küçük bir deprem anında slot kırılması olabilir diye endişeleniyorum. Fiyatlarda çok uçuk değil diye biliyorum, alıp koymamın bir zararı olmaz healde.
tamamen uçuk bir durum o, endişelenmek istemiyorum kafam rahat olsun bana yeterHocam dediğiniz şey olmaz ama siz bilirsiniz para sizin.
hocam zatn 2 fanlı ve zaten ekran kartı kasaya montelniyor dediğiniz durumun olması için kasaya vidalanmamış olması gerkli. O zaman deprem yüzünden fanlar çok ouynar vb fanlar da bozulur.tamamen uçuk bir durum o, endişelenmek istemiyorum kafam rahat olsun bana yeter
hocam o an aklıma gelen bir örnek verdim, özellikle deprem için almıyorum yani, kafam rahat olsun diye alıyorum.hocam zatn 2 fanlı ve zaten ekran kartı kasaya montelniyor dediğiniz durumun olması için kasaya vidalanmamış olması gerkli. O zaman deprem yüzünden fanlar çok ouynar vb fanlar da bozulur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
depremde doğrudan kasa sallanmayacağı için öyle bir sorun olmaz kısacası. zaten kasa düşecek kadar çok sarsılırsa hayatta kalmanız yeter.
farkli bi yolmisvak al istediğin boyuta göre kes koy.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Çok iyi iş görüyor ciddiyim