up, benimde ihtiyacım var3 fanlı 3070ti ekran kartıma destek aparatı alacağım sağlam 300tl'ye kadar önerilere açığım
benim alacağım size uygun olmayabilir, 2 fanlı asus dual rtx 2060 var bendebulursan banada atar mısın kral
ama sizin alacağınız bana uygun olur hertürlübenim alacağım size uygun olmayabilir, 2 fanlı asus dual rtx 2060 var bende
olsun aklımızda yer edinirbenim alacağım size uygun olmayabilir, 2 fanlı asus dual rtx 2060 var bende
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama sizin alacağınız bana uygun olur hertürlü
tamamdır bulursam atarımolsun aklımızda yer edinir
hocam 2 fanlı için neden alıyorsunuz ki ona gerekli değil ya da kasayı alıp bi sağa bi sola vurman lazım ki ekran kartı oynasınbenim alacağım size uygun olmayabilir, 2 fanlı asus dual rtx 2060 var bende
iki fanlılar için gereksiz hocambenim alacağım size uygun olmayabilir, 2 fanlı asus dual rtx 2060 var bende
iş görür mü bu agaVoeecyttu Grafik Kartı GPU Tutucu Ayarlanabilir Teleskopik Döner Alüminyum Alaşım Ekran Kartı Braketi Masaüstü (Mini) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Voeecyttu Grafik Kartı GPU Tutucu Ayarlanabilir Teleskopik Döner Alüminyum Alaşım Ekran Kartı Braketi Masaüstü (Mini) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.trMesaj otomatik birleştirildi:
iki fanlılar için gereksiz hocam