Yardım Ekran kartı update önerisi lazım

hocam ne yalan söyliyim amd ye karşı ekran kartı tarafında ön yargım var çok alasım yok. yok coil whine sesi yok bilmem driver sorunu falan filan nvidiadan devam etmek istiyorum hem olursa broadcast falanda kullanıyorum zaten o da lazım oluyor arada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

saçma olcak ama örneklendirmek istiyorum, klasikleşmiş büyük bir marka olan mercedesemi binmek istersin yoksa daha yeni çıkmış deneyimi ve incelemesi az olan cherry emi binmek istersin
coil whine amdye özel bir şey değil ki driver sorunu da kalmadı 6000 ve üstü serilerde
Tabi tercih sizin alabilecğiniz kartları söyledim ben ondan başka o bütçede kart bulamazsınız yine biraz üstüne belki 3080 10 gb bulursunuz o da çok fazla güç çekiyor psunuz yetmeyebilir.

B580 almayın bu arada o amdden daha çok uğraştırıyor hala bazı oyunları açmıyor falan.

hocam fp oranı olarak düşünün arabada beni biyerden biyere ortalama bi konfor da götürüyosa ve bütçem sınırlıysa cherry tabikide bayadır da var ekran kartı bi kullanıcı yorumlarını okuyun derim
sağolun hocam ama yinede almak istemem ya inteli onu alasaya amd alırım o da ucuz nispeten nvidia ya göre

coil whine amdye özel bir şey değil ki driver sorunu da kalmadı 6000 ve üstü serilerde
Tabi tercih sizin alabilecğiniz kartları söyledim ben ondan başka o bütçede kart bulamazsınız yine biraz üstüne belki 3080 10 gb bulursunuz o da çok fazla güç çekiyor psunuz yetmeyebilir.
anladım hocam o büyük sorunlar geçtiyse ne ala ama yinede bi nvidia alıp pişman olmam diye düşünüyorum amd de bu ihtimal çok olmasada var. 2. elde 3060ti ve 3070 için önerileriniz varmıdır marka olarak hemde ilan linki olarak. 8gb vram sorun olmaz ise almakta fayda var 2060 tan kurtulmuş olurum

sağolun hocam ama yinede almak istemem ya inteli onu alasaya amd alırım o da ucuz nispeten nvidia ya göre

anladım hocam o büyük sorunlar geçtiyse ne ala ama yinede bi nvidia alıp pişman olmam diye düşünüyorum amd de bu ihtimal çok olmasada var. 2. elde 3060ti ve 3070 için önerileriniz varmıdır marka olarak hemde ilan linki olarak
ilan linki veremem de garantisi faturası olan
asus dual , rog strix , msi gaming , aorus bunlar top modeller bulabilirseniz temizini alabilirsiniz
Çok ucuza bulduysanız da herhangi bir markanın (gigabyte eagle serisi falan hariç) alabilirisniz almadan önce sorarasanız yine yardımcı oluruz .

ilan linki veremem de garantisi faturası olan
asus dual , rog strix , msi gaming , aorus bunlar top modeller bulabilirseniz temizini alabilirsiniz
Çok ucuza bulduysanız da herhangi bir markanın (gigabyte eagle serisi falan hariç) alabilirisniz almadan önce sorarasanız yine yardımcı oluruz .
tamamdır hocam sağolun. dlss farkı çok varmıydı 20 ve 30 serileri arasında

şuan zotac rtx2060 o.c 12gb ekran kartı var bunu satıp üstüne biraz ekleyip ne alabilirim nvidia tarafında öneriniz varmıdır? diğer bileşenler imzada yazıyor
minimum 3070 alabilirsin , 3070 Tİ alırsan tadından yenmez.

@emreBeoa ha hocam birde ben 2060 ı kaça satsam iyi olur benim için ortalama fiyat aralığı nedir bunun

minimum 3070 alabilirsin , 3070 Tİ alırsan tadından yenmez.
3070ti kaç lira bandında hocam birde o kaç watt çekiyor benim psu yu sömürmesin

hocam 2060 üstüne 8k para diyo benim kartın değeri 3k oldu ben anlamadım bu işi :D
normalde fiyatı 4-4.5k biraz öldürüyormuş evet 1k daha az fiyata anlaşabilirsin herhalde
veya facebook gruplarından bulabilirsin basitçe.

normalde fiyatı 4-4.5k biraz öldürüyormuş evet 1k daha az fiyata anlaşabilirsin herhalde.
ben bunu alsam kasaya sığmazki 320mm uuznluğu varmış benim kasa 300mm destekliiyo max hem bide istanbul bana uzak birde adam içime sinmedi çok ölücü bi esnafa benziyo

normalde fiyatı 4-4.5k biraz öldürüyormuş evet 1k daha az fiyata anlaşabilirsin herhalde
veya facebook gruplarından bulabilirsin basitçe.
bitane facebook gruba vardı sanki siz yazınca hatırladım şimdi ekran kartı satan ünlü bi grup vardı çok rağbet görüyordu hatta modları satıyordu güvenilir vs deniliyordu

ben bunu alsam kasaya sığmazki 320mm uuznluğu varmış benim kasa 300mm destekliiyo max hem bide istanbul bana uzak birde adam içime sinmedi çok ölücü bi esnafa benziyo
3070 Tİ alamazsın o zaman maalesef 2fanlı bir ekran kartı lazım sana , rx6700xt pulse bakabilirsin.

bitane facebook gruba vardı sanki siz yazınca hatırladım şimdi ekran kartı satan ünlü bi grup vardı çok rağbet görüyordu hatta modları satıyordu güvenilir vs deniliyordu
GPU WORLD TÜRKİYE grubun adı modları var evet ölücü veya dolandırıcı olursa belirleyip ifşa ediyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,350
Üyeler
185,078
Son üye
Donan2easy
Geri