darboğaz yersin. işlemciyi değiştireceksen bir süre sonra idare edersinTeşekkür ederim dostum bende 6600xt düşünüyorum ama sıkıntı olmasından korkuyordum biraz içim rahatladı
Rx 5500 xt yeterliArkadaşlar h310m pro anakarta hangi ekran kartlarını takabilirim. Şuan rx5500xt 8gb kullanıyorum daha iyi ne kullanabilirim rica etsen cevap verir misiniz. İşlemcim de i5 9400f
Darboğaz yemeden daha iyi performans veren bir ekran kartı tavsiye eder misin o zaman?darboğaz yersin. işlemciyi değiştireceksen bir süre sonra idare edersin
1660S besleyebilir. ikinci el alabilirsiniz.Darboğaz yemeden daha iyi performans veren bir ekran kartı tavsiye eder misin o zaman?
6600xt bir süre idare ederse eğer işlemciyi de değişeceğimm kısa sürede testlerine baktım aslında ama pek dar boğaz göremedim1660S besleyebilir. ikinci el alabilirsiniz.
Darboğaz yersiniz ama, sıkıntı olmaz çok bu arada. ileride işlemci değiştirsiniz veya şuan VSR ile 2K kullanırsınız.
Hangi teste baktınız?6600xt bir süre idare ederse eğer işlemciyi de değişeceğimm kısa sürede testlerine baktım aslında ama pek dar boğaz göremedim
İşlemci ve ekran kartı uyumluluğu YouTube da bir kaç videoya baktımHangi teste baktınız?