Neler Yeni

Çözüldü✓ Ekran kartı ve psu öneri

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,561
İsim
uwu
Hocam hangisinde arkadaşlarımla daha rahat oynayacaksam onu istiyorum
o zaman hocam sistemin ne kadar eder ona bir kaç hocam daha baksın sen tüm sistem özelliklerini yaz ssd/hdd psu içinde yan kapağı sök anlamazsan resmini at
Mesaj otomatik birleştirildi:

pc yi sattıktan sonra eklediğin parayla boş kasa/depolama/ram ufak çaplı yükseltme yapılabilir
8gb ramlı halde 3124 tl tutuyor
+100tl pahalı olsun kutulu fln derseniz bunada bakın

bunlada 3224 tl oluyor

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Sercan Gündüz
o zaman hocam sistemin ne kadar eder ona bir kaç hocam daha baksın sen tüm sistem özelliklerini yaz ssd/hdd psu içinde yan kapağı sök anlamazsan resmini at

pc yi sattıktan sonra eklediğin parayla boş kasa/depolama/ram ufak çaplı yükseltme yapılabilir
8gb ramlı halde 3124 TL tutuyor
+100tl pahalı olsun kutulu fln derseniz bunada bakın

bunlada 3224 TL oluyor
Hocam öncelikle elinize sağlık çok iyi dizmişsiniz ben kendi kasamın fiyatını sorup soruşturacağım bunun üzerine size bir adet fiyat vereceğim kna göre daha rahat olursunuz çok teşekkürler

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,164
İsim
Ömer
İ7 870 2.93 Ghz işlemci
İntel h55 anakart
DDr3 8gb 1333mhz ram
Gt730 4gb vramli sistemim var
Psu ise ne olduğunu tam anlayamadım zamanında hazır sistem olarak almıştım
Psu hakkındaki tek bilgi bu
Depremden sonra arkadaşlarımla ayrı duştüğüm için tek seçenek oyun oynamak kalıyor ve örnek olarak the forest oynarken bile 15 fps oynatıyor ve geç hareket ediyor bu tarz sorunlardan az çok kurtaracak öneriler yaparsaniz sevinirim fazla bir bütçem yok değiştir dediğiniz parçaları satıp üstüne harçlığımı biriktirip almaya çalışacağım şimdiden teşekkür ederim
Hocam pcm ne kadar eder diye yeni bir konu aç ortalaması ne kadar derler ise o kadar fiyat biç

Sonra üstüne para ekle 7 8 kya güzel bir apu sistem topla zamanı gelincede bir ekran kartı alir gül gibi geçinip gidersin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,847
Üyeler
165,082
Son üye
NpcXan
Top Bottom