Yardım Ekran Kartı VRami 12 yerine 8 gözüküyor

ulan 3 defa kontrol ettirdin bana git su yazdigim kelimeyi A2XWHG-091XTR bi sitede arat be
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hem 'Lütfen' hemde 'gelişigüzel yazmayın' diyip cocuk azarliyon sanki. allah bilir hangi yazilim ile bakiyosundur 8 i 12 olarak goruyosundur
Allah akıl fikir versin size
Lütfen bilginiz olmayan konularda gereksiz mesaj kasmayın.

Driver kurmamışsın dostum...
Kuruyorum şimdi
Bu arada kurulumu yaparken hiçbir sürücü kurulmadı
Şu anda Wi-Fi ve ses sürücüleri dahi yok. Driverhub ile bluetooth sürücülerini yükledim ancak diğer sürücüleri bulamıyorum

Kuruyorum şimdi
Şu anda Wi-Fi ve ses sürücüleri dahi yok. Driverhub ile bluetooth sürücülerini yükledim ancak diğer sürücüleri bulamıyorum
Yok yeni cihazlarda çoğu driverı otomatik kuramıyor maalesef. Sitesinden indirip kuracaksın tek tek. Ayrıca driver kurmadan neden ilk iş gidip VRAM'e baktın :D

Kuruyorum şimdi
Msı center, Windows update ve ayarlarında isteğe bağlı güncelleştirmeleri yap ayrıca intel driver supportu da kur.

Driver hub bir işe yaramaz.

1757348722837.webp

Tamam şimdi oldu
teşekkürler

@Mehmet Yılmaz vaktiniz ve bilginiz varsa şu konuda da yardımcı olabilir misiniz:
Bilgisayarı açarken efi shell ekranına giriyor ve her seferinde exit yazarak çıkmak zorunda kalıyorum, bunu nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,783
Üyeler
184,220
Son üye
Wojtek01
Geri