Ekran kartı zarar görmüş müdür ?

Wenth

80+
Reaksiyon skoru
75
Arkadaşlar sahibinden üzerinden ekran kartı aldım ancak satıcı sadece ince bir tabaka baloncuklu poşet sarmış kutuya falan koymamış. Şimdi elimde 6pin güç kablosu olmadığı için deneyemedim onu da sipariş ettim sözde bugün gelecek sizce zarar görmüş müdür? Güç kablosunu takmadan fanı dönmüyor bu normal midir?

Aldığınız ekran kartı modeli nedir? Belki 65 dereceye gelmeden fanlarını açmayan modellerdendir.

Dışında deformasyon, çatlak var mı? Muhtemelen bir şey olmamıştır.
Hayır çatlak felan yok ama baloncuklu poset tek katman ve cok ince
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Görmemiştir hocam korkmayın eğer görmüşse param güvende ile aldıysanız iade edebilirsiniz.
Öyle aldımda bundan önceki kartta bozuk çıktı iade ettim 10 gündür uüraşıyorum ve komisyonu iade etmiyor

Evet, saçma bir paketleme yapılmış. Siz içinizi rahat tutun.
İşin tuhaf yanı satıcı kargo şirketini suçluyor neymiş onlara kutuya koyun demiş neyse artık umarım çalışır peki güç kablosunu takmadan fanın dönmemesi normalmidir hocam ?

Güç kablosunu takmadan fanın dönmemesi normal. Ayrıca burada kimse zarar gördü ya da görmedi diyemez. Güç kablosunu takınca kendiniz denemek zorundasınız emin olmak için.

Arkadaşlar sahibinden üzerinden ekran kartı aldım ancak satıcı sadece ince bir tabaka baloncuklu poşet sarmış kutuya falan koymamış. Şimdi elimde 6pin güç kablosu olmadığı için deneyemedim onu da sipariş ettim sözde bugün gelecek sizce zarar görmüş müdür? Güç kablosunu takmadan fanı dönmüyor bu normal midir?
Arkadaşım olmamıştır boşuna canını sıkma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,370
Üyeler
185,716
Son üye
Efe8373
Geri