Ön kapağını açarak test yapın bakalım sıcaklık düşecek mi2 tane kasaya gömülü fan var, bir tane işlemci için snowman t6 ultra var ve bir tane de işlemci soğutucuya bakan gamepower soğutucu var
Önemli olan ekran kartının tek fanli olması değil içindeki mühendisliğin ve fanin ne derece iyi yapıldığı.garanti ye gönder bence phoenix tek fanlı ama az ısınması lazım diye biliyorm kapanacak kadar değl
Ön kapak sürekli açık zaten, 10 dk dır iyice açığa aldım ve fanı %100 yaptım anca 47 ye düştüÖn kapağını açarak test yapın bakalım sıcaklık düşecek mi
hayır yapmadım ayrıca kasanın fotosunu atıyorum şimdiön fan var mı ? ön fan olmasa bile kapanacak kadar ısınmaması lazım.2019 kartının macununun değişmesini gerekli görmüyorum şu an.
Mesaj otomatik birleştirildi:
msi afterburner felan o.c yaptın mı acaba ?_
ön fan var mı ? ön fan olmasa bile kapanacak kadar ısınmaması lazım.2019 kartının macununun değişmesini gerekli görmüyorum şu an.
msi afterburner felan o.c yaptın mı acaba ?_
Önemli olan ekran kartının tek fanli olması değil içindeki mühendisliğin ve fanin ne derece iyi yapıldığı.
Ön kapağını açarak test yapın bakalım sıcaklık düşecek mi
ped ve macun değişme zamanı gelmiş
Arkadaşlar ben de 1650 Super Phoenix var oyun oynarken 85 derece üstünü görüyor ve bazen o kadar fazla ısınıyor ki pc kendi kendine kapanıyor bunun çözümü var mı? Varsa bile adamlar niye bu kadar kötü üretmiş bunu xd
Kapağı kapatınca 5 derece daha fazla ısınıyor ve şu an 85 derece olan ekran kartım eğer arctic freezer takarsam kaç dereceye kadar düşer?Hocam Merhabalar,
Bence kasanın kapağının açık olması bir dezavantaj olabilir. Kasa açık olursa önden gelen soğuk hava açık alandan çıkar.
Eğer kapağı kapalı tutarsanız önden arkaya düzgün hava akışı olacağı için daha etkili soğutma olur kanaatindeyim.
Kasanızın öndeki fanlarını ve egzoz fanını daha güçlü olanlar ile değiştirebilirsiniz. Biraz pahalı ve beğenmeyenler olabilir ama Arctic Freezer markasının soğutucu fanları hem sessiz çalışır hem de yoğun hava akışı sağlar.
Farklı markaları tecrübe etmiş performansını beğenmiş arkadaşlar da yazabilirler.
Kapağı kapatınca 5 derece daha fazla ısınıyor ve şu an 85 derece olan ekran kartım eğer arctic freezer takarsam kaç dereceye kadar düşer?
abi kasa nerdeBenim GT301 Kasa küçük olmasına rağmen 3060 full yükte 70 i geçmiyor.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Kartınız sorunlu 1650 Phoenix 73 derece üstü görmedim %70 fan hızında.Arkadaşlar ben de 1650 Super Phoenix var oyun oynarken 85 derece üstünü görüyor ve bazen o kadar fazla ısınıyor ki pc kendi kendine kapanıyor bunun çözümü var mı? Varsa bile adamlar niye bu kadar kötü üretmiş bunu xd
Kapağı kapatınca 5 derece daha fazla ısınıyor ve şu an 85 derece olan ekran kartım eğer arctic freezer takarsam kaç dereceye kadar düşer?
Masaüstündeabi kasa nerde
ışıklandırma baya iyiMesela amazonda Arctic in 5 li fan setini buldum.
Bu fanların hem PWM desteği var 200 ile 1800 devir/dak hızlarda çalıştırabilirsin.
Minimum ses ile uygun fan akışı alırsın.
Ayrıca Snowman CPU soğutucuna da faydası olacaktır.
LED li versiyonları yok sanırım. Işık seven birisi isen görsel olarak cazip gelmeyebilir.
İmkanın varsa düşünebilirsin.
3 öne (emiş)
1 arkaya (egzoz)
1 üste yerleştirebilirsin. (emiş)
Alıntıyı görüntüle
Masaüstünde