Neler Yeni

Ekran Kartım Ana Karta zarar verirmi?

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Beyler Selam Önceki Ekran Kartım gigabyte 4060 Gaming Oc şimdi ise colorfull igame 4060 ti ultra oc bu kart 850 gram civarlarında önceki kartım daha hafif gibi baya araştırdım ama kaç gram olduğunu bulamadım neyse anakartimin tüm vidaları takılı değil bu kartın bu ağırlığı hem yamulmasina hemde ana kartıma zarar gelmesine sebep olurmu? Eğer 850 gram yüksek bir ağırlıksa ekran kartı tutucu alayımmı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
berhan
zaten kasaya 2 vida ile bagliyorsunuz 850 gramda problem olacagini sanmiyorum. ekran karti duz durmuyor arkaya dogru egim aliyorsa o zaman tutucu alirsiniz.

ekleme: sizin kartinizin 2 ve 3 fanli modeli oldugunu gordum. 3 fanli model icin sarkma yapmadigi soylenmis.

Son düzenleme:

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
zaten kasaya 2 vida ile bagliyorsunuz 850 gramda problem olacagini sanmiyorum. ekran karti duz durmuyor arkaya dogru egim aliyorsa o zaman tutucu alirsiniz.

ekleme: sizin kartinizin 2 ve 3 fanli modeli oldugunu gordum. 3 fanli model icin sarkma yapmadigi soylenmis.
Haa anladım dostum saol benimki 2 fanlı 3 fanda bile sarkma yoksa sorun yok o zaman

cornlov

80+ Bronze
:blobdance::kekw::blobdance:
Şu kasana göre tam hee
1000000539.jpg

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Volkan
Beyler Selam Önceki Ekran Kartım gigabyte 4060 Gaming Oc şimdi ise colorfull igame 4060 ti ultra oc bu kart 850 gram civarlarında önceki kartım daha hafif gibi baya araştırdım ama kaç gram olduğunu bulamadım neyse anakartimin tüm vidaları takılı değil bu kartın bu ağırlığı hem yamulmasina hemde ana kartıma zarar gelmesine sebep olurmu? Eğer 850 gram yüksek bir ağırlıksa ekran kartı tutucu alayımmı?
tutucuya çokta gerek yok ya (büyük olanlar) kendin bir şeyler yapabilirsin gibi yada 3 d ile basıyorlar extrem tutuculara boş para verme
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya bu tam benlik kasama çok yakışır ama en son 1800 tlydi aylar önce şimdi fiyati nedir link varmı
sınırlı üretim bunlar bu modeli bulman zor sıfırda

Ya bu tam benlik kasama çok yakışır ama en son 1800 tlydi aylar önce şimdi fiyati nedir link varmı

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tutucuya çokta gerek yok ya (büyük olanlar) kendin bir şeyler yapabilirsin gibi yada 3 d ile basıyorlar extrem tutuculara boş para verme

sınırlı üretim bunlar bu modeli bulman zor sıfırda
Valla kral tüm paramı zaten sisteme basıyorum tutucu olarakta böyle bir şey iyi olur zaten 4/5 ay önce alacaktım ama ekran kartım çok hafif diye almamistim simdiki biraz ağır

Biliyorum zaten ondan bunu gönderdim.
Bu arada;
Alıntıyı görüntüle
0 bulmak zor olcak gibi bulursamda pahalı olur hadi bakalım

cornlov

80+ Bronze
Sana bi öneri yapayım
Odanın fotoğrafı vardı,
Onu asusa gönder belki seni şaşırtabilirler

Her şey, her ne kadar tam gibi gözükse bile, ASUS ROG HERCULX EVA02 olmadan sistemim hep bir parça eksik kalacak :shy:

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,187
İsim
Volkan
Valla kral tüm paramı zaten sisteme basıyorum tutucu olarakta böyle bir şey iyi olur zaten 4/5 ay önce alacaktım ama ekran kartım çok hafif diye almamistim simdiki biraz ağır

0 bulmak zor olcak gibi bulursamda pahalı olur hadi bakalım
EVA ZOR ATtığım olabilir

cornlov

80+ Bronze
Asusa mail gönder odanın fotoğrafını gönder. O parçayı çok istediğini ama hiç bir yerde bulamadığını söyle. Belki bi ihtimal sana bir şeyler yaparlar. O parçayı takıp kasanın son halini falan gönderirsin twitter'dan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,743
Üyeler
161,339
Son üye
Bozorge
Top Bottom