Neler Yeni

Ekran kartım boştayken ısınıyor

Zx10r

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Deniz
Öncelikle merhaba, ekran kartım GeForce RTX 2060 super. Alalı 1yıl anca oluyor. 3 ay öncesine kadar (ki o zamanlar hava daha sıcaktı) masaüstünde gördüğüm max sıcaklık değeri 34 -40 civarıydı. Fakat şuan 52-55 arası yük altındayken max 55-60 oluyor. Masaüstünde bu kadar ısınması bir sorun belirtisi mi? Servise göndermeli miyim? Fikirlerinizi belirtirseniz çok sevinirim.

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,699
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
Bu kadar ısınması dediğin 60 °C mi? :ROFLMAO:
Gayet serin eğer yükse 60 ise yola devam...

Zx10r

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Deniz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu kadar ısınması dediğin 60 °C mi? :ROFLMAO:
Gayet serin eğer yükse 60 ise yola devam...
Yani boştayken 50yi geçmesi biraz canımı sıktı temizliğini yapmıştım ama macunu falan değiştirsem düzelir mi bilmiyorum

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,699
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Zero Frozr falan tarzı bi teknolojisi vardır muhtemelen ekran kartının. Fanları, belli bir dereceden sonra dönmeye başlıyordur.

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
OZAN TANKUŞ
Daha demin konu açtım bendede RTX 2060 var. Sendeki gayet normal.

Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Ghost Rilley
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik, Bilgisayar Teknik Servis
Yani boştayken 50yi geçmesi biraz canımı sıktı temizliğini yapmıştım ama macunu falan değiştirsem düzelir mi bilmiyorum
Fanlar kendisini kapatıyordu belli bir ısıda açıyordur. Fan profilleri ayarlayabilirsin.

Zx10r

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Deniz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zero Frozr falan tarzı bi teknolojisi vardır muhtemelen ekran kartının. Fanları, belli bir dereceden sonra dönmeye başlıyordur.
Evet doğru bunu kontrol etmiştim belli bir dereceyi gördükten sonra fanlar dönmeye başlıyor. Oyun içinde de 65i geçmiyor ısısı ama yük altında değilken 55 lere çıkıyor sizce fazla mı bu değer boştaki bir ekran kartı için?

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,699
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Evet doğru bunu kontrol etmiştim belli bir dereceyi gördükten sonra fanlar dönmeye başlıyor. Oyun içinde de 65i geçmiyor ısısı ama yük altında değilken 55 lere çıkıyor sizce fazla mı bu değer boştaki bir ekran kartı için?
Yok gayet iyi değer sorun yok

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Fanlar 60 a kadar pek açmaz 55-60 arası açar, boşta iken fan çalışmadığından arada sıcaklık yükselebilir öyle olabilir. Kasanı temizleyebilirsin belki kasanın kendi fanları tozlanmıştır temizlenince daha ferah olur içi.

Zx10r

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Deniz
Fanlar kendisini kapatıyordu belli bir ısıda açıyordur. Fan profilleri ayarlayabilirsin.
Fan profili nasıl ayarlanır bilmiyorum açıkcası boşuna da yormak istemiyorum ama 2 ay öncesine kadar 34 olan değer nasıl 50lere çıkar anlamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fanlar 60 a kadar pek açmaz 55-60 arası açar, boşta iken fan çalışmadığından arada sıcaklık yükselebilir öyle olabilir. Kasanı temizleyebilirsin belki kasanın kendi fanları tozlanmıştır temizlenince daha ferah olur içi.

Sistemi alalı 9 ay alıyor yaklaşık 3 ay önce temizliğini yapmıştım canavar gibiydi de. Ama depremden sonra bi elektrik dalgalanması yaşandı. Anakartı veya işlemciyi yakmış olsa mutlaka belli olurdu diye düşünüyorum ama tereddütte kaldım sormak istedim

Aydn1903

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Ahmet Aydın
Fan profili nasıl ayarlanır bilmiyorum açıkcası boşuna da yormak istemiyorum ama 2 ay öncesine kadar 34 olan değer nasıl 50lere çıkar anlamıyorum

Sistemi alalı 9 ay alıyor yaklaşık 3 ay önce temizliğini yapmıştım canavar gibiydi de. Ama depremden sonra bi elektrik dalgalanması yaşandı. Anakartı veya işlemciyi yakmış olsa mutlaka belli olurdu diye düşünüyorum ama tereddütte kaldım sormak istedim
nvdia settings gir hocam ordan power settings var onu default birak performans yapma bosta isinmaz

Top Bottom