Neler Yeni

Yardım rx6700 10gb ekran kartım boştayken 53 derece

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil
Arkadaşlar bu normalmi
bağlantı yeri sıcaklıgı 56 derece ve şuan yük altında değil sadece opera açık 25w güç tüketiyor
ve 10mhz de çalışıyor boşta oldugu için sanki biraz yüksek geldi oyunlardada aynı max 55 derece oluyor ama hız aşıttırma açınca 70e çıkıor orası ayrı boştayken 53 derece normalmidir kaç olması lazım

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
Arkadaşlar bu normalmi
bağlantı yeri sıcaklıgı 56 derece ve şuan yük altında değil sadece opera açık 25w güç tüketiyor
ve 10mhz de çalışıyor boşta oldugu için sanki biraz yüksek geldi oyunlardada aynı max 55 derece oluyor ama hız aşıttırma açınca 70e çıkıor orası ayrı boştayken 53 derece normalmidir kaç olması lazım
normal gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mehmet Emin Ezgin
Xfx 6700 ü var bende boşta 40 41 Good of War da 65 oluyor Max

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mehmet Emin Ezgin
Ekran kartının markası Sapphire pulse modeli ise normaldir onlarda ısınma problemi var

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartının markası Sapphire pulse modeli ise normaldir onlarda ısınma problemi var
saphire pulse ama oyunlardada 55i geçmiyor hiç dün hız aşıttırmayı açtım normal frekansta çalışmıyormuş düşükde çalışıyormuş baya bi fps düşüşü vradı onu açınca düzelti yükseldi bayada 70 75e felan çıktı
ama farkettim boşta 7gb ram kullanıyor şuan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Xfx 6700 ü var bende boşta 40 41 Good of War da 65 oluyor Max
alla alla ama pc de soğutucu yok hiç ondanda etkisi olabilirmi acaba

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mehmet Emin Ezgin
saphire pulse ama oyunlardada 55i geçmiyor hiç dün hız aşıttırmayı açtım normal frekansta çalışmıyormuş düşükde çalışıyormuş baya bi fps düşüşü vradı onu açınca düzelti yükseldi bayada 70 75e felan çıktı
ama farkettim boşta 7gb ram kullanıyor şuan

alla alla ama pc de soğutucu yok hiç ondanda etkisi olabilirmi acaba
Benim bilgisayarımda 6 fan var bide kartım 6700 lerin serin çalışan modeli 3 fanlı o halde boşta benim40 derece yük altında hatta fumarkta 67 dereceye kadar çıktı

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim bilgisayarımda 6 fan var bide kartım 6700 lerin serin çalışan modeli 3 fanlı o halde boşta benim40 derece yük altında hatta fumarkta 67 dereceye kadar çıktı
benımki 2 fanlı kasada 4 fank var ama fanlar çalışmıyor şuan otomatik çalışıyor galiba onu nasıl ayarlarız bilmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mehmet Emin Ezgin
benımki 2 fanlı kasada 4 fank var ama fanlar çalışmıyor şuan otomatik çalışıyor galiba onu nasıl ayarlarız bilmiyorum
AMD den ayarlanıyor ama otomatikte kalsa daha iyi

Sapphire Pulse modeli ısınan bir kart normal yani Sapphire almamak için xfx e 400 lira fazla vermistim

Celilkug

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Celil
AMD den ayarlanıyor ama otomatikte kalsa daha iyi

Sapphire Pulse modeli ısınan bir kart normal yani Sapphire almamak için xfx e 400 lira fazla vermistim
yok oyundayken felan ısınmıyor ama hiç duymadım senın dediğini donanım arşivi sistemi benımki

Top Bottom