Yardım Ekran kartım gerekenden sıcak mı çalışıyor yoksa normal mi

Volkan:/

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,746
Dostlar geçen Msi Gaming Z Trio rx 6800 kart aldım 5 aylık kart vatandan sıfır alınma ama kart bana saçma şekilde sıcak geliyor bu kartın olayı ztn serin olması.
Dün akşam steam pubg girdim kart 78 derece gördü 77 78 sabitti fanlar 2000 rpm üstüydü sonra camı söktüm kasanın 71 72 oldu fan hızı 1500 1700 arası takılmaya başladı bence bu da anormal.
Mert temur onun toplattığı kasada bu kart var kart pubg de 45 55 derece o nasıl oluyor onuda anlamadım da neyse sonra gittim 6800xt aynı model var oda testte 60 58 derece 63 derece geçmiyor.
Benim kartta mı sorun var zaten msi centerdan renk değiştiriyorum kartta değişmiyor dragon center kurunca değişiyor bu seferde anakartı görmüyor

Dostlar geçen Msi Gaming Z Trio rx 6800 kart aldım 5 aylık kart vatandan sıfır alınma ama kart bana saçma şekilde sıcak geliyor bu kartın olayı ztn serin olması
dün akşam steam pubg girdim kart 78 derece gördü 77 78 sabitti fanlar 2000 rpm üstüydü sonra camı söktüm kasanın 71 72 oldu fan hızı 1500 1700 arası takılmaya başladı bence bu da anormal mert temur onun toplattığı kasada bu kart var kart pubg de 45 55 derece o nasıl oluyor onuda anlamadım da neyse sonra gittim 6800xt aynı model var oda testte 60 58 derece 63 derece geçmiyor benim kartta mı sorun var zaten msi centerdan renk değiştiriyorum kartta değişmiyor dragon center kurunca değişiyor bu seferde anakartı görmüyor
alırken bunlara dikakt etmediniz mi ki sanki bir yerden hatırlıyorum bu konuşmayı

alırken bunlara dikakt etmediniz mi ki sanki bir yerden hatırlıyorum bu konuşmayı
dün konu açtım da bu seferde diğer kartlarla karşılaşma yaptım daha da yüksek knk test edemedik ikimizde adamın kasa büyük ama dar ekran kartını sokmak imkansız sokarsan da çizik oluyor ki bende var adamda benim 3060 ı test etmeden aldı 72 normal karta göre sıcak değilde gaming z trio gibi bir karta bu ısılar hadi lan dedirtir tabi oda da klima yokta yinede saçma bende 70 72 derece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kart ztn 5 aylık olunca takmadım pek teste adamda iyi biriydi ztn yalandan laf yapanlardan değil harbi anlıyorsun 2 saat muhabbet ettik kolpacı olsa yollar geçer

Cam açık 72 derece oyun için okey. undervolt bak bir de sadece satarken biraz düşükten verirsin. o ısı mevzusu mesela adam mining yapıyor full 85 derecede artık artifakt filan oluyor görüntü gidiyor kalıcı olarak

Cam açık 72 derece oyun için okey. undervolt bak bir de sadece satarken biraz düşükten verirsin. o ısı mevzusu mesela adam mining yapıyor full 85 derecede artık artifakt filan oluyor görüntü gidiyor kalıcı olarak
garantiye göndercem de servis point içine eder yollar diye korkuyorum adam anakartı garantiye yollamış lavuklar kuzey köprü çipini söküp bu garanti dışı diye geri yollamışlar şikayet varda gördüm

garantiye göndercem de servis point içine eder yollar diye korkuyorum adam anakartı garantiye yollamış lavuklar kuzey köprü çipini söküp bu garanti dışı diye geri yollamışlar şikayet varda gördüm
sakın yapma bunu paşa paşa 70 derecede oyna 1 yıl sonra sat ya alan adam uğraşsın ucuzdan verirsin biraz bazısı bu işleri seviyor.

sakın yapma bunu paşa paşa 70 derecede oyna 1 yıl sonra sat ya alan adam uğraşsın ucuzdan verirsin biraz bazısı bu işleri seviyor.
Kanka bir kaç kişiye sordum gayet normal değerler diyor bu sıcaklarda diyor oda da ben eriyorum. kart dedi 240 watt güç tüketiyor dedi Volkan Oyun Kuvvetleri 6800 xt aynı modeli deniyor 67 68 derece güzel oyunlarda benim kartla arada 4 5 derece var o adamın oda da klima olduğunu varsay bence 72 gayet geçerli 78 olması da kasanın hava akışı berbat onu da çözcem inş bu akşam

Kanka çaktım format biostan tüm fanları pwm yaptım msi center falanda kurmadım şuan ısılar fena değil kapağı açınca hiç ısınmıyor gibi denebilir

Ekler

• IMG_7167.webp
    IMG_7167.webp
    1.7 MB · Hit: 13
  • IMG_7166.webp
    IMG_7166.webp
    2.2 MB · Hit: 12
  • IMG_7168.webp
    IMG_7168.webp
    1.7 MB · Hit: 11
Kanka bir kaç kişiye sordum gayet normal değerler diyor bu sıcaklarda diyor oda da ben eriyorum. kart dedi 240 watt güç tüketiyor dedi Volkan Oyun Kuvvetleri 6800 xt aynı modeli deniyor 67 68 derece güzel oyunlarda benim kartla arada 4 5 derece var o adamın oda da klima olduğunu varsay bence 72 gayet geçerli 78 olması da kasanın hava akışı berbat onu da çözcem inş bu akşam

Kanka çaktım format biostan tüm fanları pwm yaptım msi center falanda kurmadım şuan ısılar fena değil kapağı açınca hiç ısınmıyor gibi denebilir
sorununuz çözüldüse ne mutlu

sorununuz çözüldüse ne mutlu
Kasa fanları değişmesi şart msi fanlar üflemiyor bile nerdeyse 🤣 yada ekran kartı işlemci ısısına göre rpm yükseltme ayarı yapcam

Kasa fanları değişmesi şart msi fanlar üflemiyor bile nerdeyse 🤣 yada ekran kartı işlemci ısısına göre rpm yükseltme ayarı yapcam
fan eğrsi ayarı mı yapıcaksınız

Geri