Ekran kartım ne?

Reaksiyon skoru
70
Benim ekran kartımı AMD Radeon 530 olarak biliyordum fakat sitelerde bilgisayarımı aratınca ekran kartı R5 M430 olarak gözüküyor. Benim laptopum AMD Radeon 530 Driver'i ile çalışıyor ama işkillenmeye başladım. :D bu arada laptopum Lenovo V310-15ISK i3-6006U modeli.

Driver kendiniz mi kurdunuz yoksa program ile mi?

CPU-Z ile ekran kartınıza bakabilirsiniz.

masaüstüne sağ tıklayıp ekran çözünürlüğünü seçin açılan ekrandan gelişmiş ayarları seçin ekran kartınızın modelı acılan pencerede cıkacaktır

CPU-Z ile ekran kartınıza bakabilirsiniz.
AMD Radeon 530 diye gözüküyor ama driverdan kaynaklı olabilir mi her site R5 M430 olarak gösteriyor. Hatta birini koyayım.

Ekran Alıntısı.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

masaüstüne sağ tıklayıp ekran çözünürlüğünü seçin açılan ekrandan gelişmiş ayarları seçin ekran kartınızın modelı acılan pencerede cıkacaktır

Epey
1Ekran Alıntısı.webp

Yanlış girilmiş olabilir. Ya da farklı bir versiyonudur.

Çift kart olduğu için sadece İntel'i gösteriyor

Yanlış girilmiş olabilir. Ya da farklı bir versiyonudur.

Bu kadar site mi yalnış girmiş yoksa ben mi yalnış driveri kurmuşum? :D Birde R5 M430 driverini mi yükleyip denesem?

Çift kart olduğu için sadece İntel'i gösteriyor

Bu kadar site mi yalnış girmiş yoksa ben mi yalnış driveri kurmuşum? :D Birde R5 M430 driverini mi yükleyip denesem?
Benim de laptop'un ekran kartı bazı sitelerde yanlış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,735
Üyeler
203,231
Son üye
erenereneren
Geri