Çözüldü✓ Ekran kartımı sistem görmüyor

mercynel

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba yeni sistem topladım ekran kartım 5070 ama ekran kartımı sistem görmüyor ve amd radeon graphics gözüküyor görüntü bağdaştırıcısında bunun için ne yapmam gerek anakartım b850 gaming plus wifi

Ekran kartı sürücüsünü yüklediniz mi hocam

Merhaba yeni sistem topladım ekran kartım 5070 ama ekran kartımı sistem görmüyor ve amd radeon graphics gözüküyor görüntü bağdaştırıcısında bunun için ne yapmam gerek anakartım b850 gaming plus wifi
Montiör kablosu ekran kartına bağlı dimi

hocam hallettimde otomatik olarak kendisi ekran kartını kullanır değil mi sadece dahili ekran kartını kullanmasını istiyorum başka bir şey yapmama gerek var mi
Ekran kartı sürücüsünü yüklediniz mi hocam

Eğer NVIDIA sürücüsünü kurarken hata alıyorsan görüntü kablosunu ekran kartı yerine anakarta takmış olabilirsin.

ekran kartı güç bağlantısını iyice kontrol edin eğer ekran bağlantı kablosunu doğru monte ettiyseniz. yeni sistemlerde yeni kartlar aygıt yöneticisinde ya nvdia graphics adapter ya da direk kendi adıyla görünüyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,962
Üyeler
183,196
Son üye
özgüç55
Geri