psu dandik ama bu olay psudan ziyade ekran kartı sıcaklıgıyla alakalı gibi. test yapın ekran kartını oyunda kaç derece bakalımDays gone remestared 2k full ayarlarda ilk defa yapti zaten ekran kartini resetledim duzeldi ama kafam karisti isiniyomu acaba
650 watt powerboost psu
o karta bu psu saçma ya usta yüke sokup sıcaklığına bakmak lazım kaç watt çektiğine occt ile veya furmark ile deneyebilirsinDays gone remestared 2k full ayarlarda ilk defa yapti zaten ekran kartini resetledim duzeldi ama kafam karisti isiniyomu acaba
650 watt powerboost psu
watt değeri düşüyor ekran kartı sıcaklığıda düşüyorpsu dandik ama bu olay psudan ziyade ekran kartı sıcaklıgıyla alakalı gibi. test yapın ekran kartını oyunda kaç derece bakalım
oyun en fazla 70 derece oluyorpsu dandik ama bu olay psudan ziyade ekran kartı sıcaklıgıyla alakalı gibi. test yapın ekran kartını oyunda kaç derece bakalım
ekran kartı 85-90 lara gelmeden güç düşüyor ise psu kaynaklıdırwatt değeri düşüyor ekran kartı sıcaklığıda düşüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
oyun en fazla 70 derece oluyor
anladım çok sağolun korktum bende bi an ekran kartı skntılı sandım peki hangi marka psu taviye edersinizekran kartı 85-90 lara gelmeden güç düşüyor ise psu kaynaklıdır
fsp olabilir asus, nzxtanladım çok sağolun korktum bende bi an ekran kartı skntılı sandım peki hangi marka psu taviye edersiniz
650 watt yetermifsp olabilir asus, nzxt
psu değişmişken 650 watt alma bence, min 750 veya 850 de geleceğe dönük iyi olabilir650 watt yetermi
psu değişmişken 650 watt alma bence, min 750 veya 850 de geleceğe dönük iyi olabilir