Ekran Kartım Paylaşımlı mı

Reaksiyon skoru
87
EKRAN KARTIM : Radeon R5 Graphics
Ekran kartım paylaşımlı mı? Eğer Paylaşımlı ise Laptopa Ram Takmak istiyorum . Fps Artışı olurmu oyunlarda

Paylaşımlıdan kasıt harici mi diye soruyorsanız hayır.
İşlemcide gömülü olan bi grafik kartı APU sistem oluyor.
oynadıgın oyunlarda şuankı ramin yeterli ise fps artışı olmayacaktır. bu şekılde idare etmeye bak masraf etme yeni bi pc toplayana kadar.

Paylaşımlıdan kasıt harici mi diye soruyorsanız hayır.
İşlemcide gömülü olan bi grafik kartı APU sistem oluyor.
oynadıgın oyunlarda şuankı ramin yeterli ise fps artışı olmayacaktır. bu şekılde idare etmeye bak masraf etme yeni bi PC toplayana kadar.
Yeni pc toplama gibi bir amacım yok şuan alsam 2 sene sonra üniversite var laptop gerekicek. O yüzden dedim. Sormamdaki amaç ise şuydu : eğer ekran kartım paylaşımlı ise sisteme kalan ram 2 gb oluyor bu da hiçbişeye yaramayacağından 4 gb ekstra eklersem ne kadar fps artışı olur

Demek istediğini şimdi anladım ram eklersen sistem rahatlar ama fps artışı çok az olur oynadığın oyuna bağlı
biosdan APU ya ayrılan ram miktarını biraz düşürüp deneyebilirsin. Peki hangi oyunları oynuyorsun ve fps artışı bekliyorsun ?
esas soruya gelirsek evet paylaşımlı yani ramden kullanıyor.

Demek istediğini şimdi anladım RAM eklersen sistem rahatlar ama fps artışı çok az olur oynadığın oyuna bağlı
biosdan APU ya ayrılan RAM miktarını biraz düşürüp deneyebilirsin. Peki hangi oyunları oynuyorsun ve fps artışı bekliyorsun ?
esas soruya gelirsek evet paylaşımlı yani ramden kullanıyor.
teşekkür ederim. fps tarzı (csgo valorant vb.) ve gta 5 oynuyorum

Geri