tamamda asus mu msi mi ?ekran kartımı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
AMD Radeon RX 6800 XT
hocam benim 1650 super emektar 4 yıldır çalışıyor günde 5 6 saat daha bakımını yapmadım güvenlik etiketi açılmasın satacağım yakında diye pubgde 75 79 arası takılıyor ama bir sorun teşkil etmiyorekran kartım rx 6800 xt ve spider man 2 oynarken yüksek ayarlarda 90 kullanıyor 99 görüyor ve sıcaklık 70 72 e kadar cıktı hotspot ise 97 93 gördüm bu normal mi kullanım gücü enerji değeri ise 250 w dı sanırım
Ekran kartının tam güçte 99 görmesi normal hocamekran kartım rx 6800 xt ve spider man 2 oynarken yüksek ayarlarda 90 kullanıyor 99 görüyor ve sıcaklık 70 72 e kadar cıktı hotspot ise 97 93 gördüm bu normal mi kullanım gücü enerji değeri ise 250 w dı sanırım
Neden yaratsın ki? En kötü kapanır ama haftalarca bu şekilde kullandım hiçbir sorun olmadı, ne mavi ekran ne de bi driver sorunu oldu taş gibi maşallahsorun yaratmasın?
Hocam bende rx 6800xt alıcam nasıl memnun musunuz 10.5k vericemNeden yaratsın ki? En kötü kapanır ama haftalarca bu şekilde kullandım hiçbir sorun olmadı, ne mavi ekran ne de bi driver sorunu oldu taş gibi maşallah
Memnunum hocamHocam bende rx 6800xt alıcam nasıl memnun musunuz 10.5k vericem