Neler Yeni

Ekran Kartında bir sorun var (cevap gelsin lütfen)

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
GÜRKAN SALMAN
Bilgisayarım son 1-2 haftadır normalde verdiği performanstan çok daha düşük performans veriyor örneğin normalde valorantta 280 ortalama fps veriyordu ancak şuan ortalama 200 fps( kısa süreliğine 300lere çıktığı ve 100lere düştüğü de oluyor ) veriyor. Bununla ilgili birçok nedeni kontrol ettim ancak sonuç alamadım. En son ekran kartı ayarlarını gözden geçirirken gpu kullanımının bir anda peak yapıp tekrar %0'a indiğini gördüm ve sorunun bu olduğunu düşüyorum. Eğer cidden sorun bu ise gpu kullanımının gidip gelmesi ekran kartının temassızlık yaptığı anlamına mı geliyor?

1737392063676.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Emre Bal ŞAHİN
GPU kullanımındaki dalgalanma sürücü sorunları, aşırı ısınma, güç kaynağı yetersizliği veya yazılım çakışmasından kaynaklanıyor olabilir. Temassızlık ihtimali düşük, ancak PCIe yuvasını ve güç bağlantılarını kontrol etmekte fayda var. Ekran kartı sürücüsünü temiz kurulum yaparak yeniden yüklemeyi deneyebilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
GÜRKAN SALMAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ddu ile silip son sürümünü indirdim ancak pek bir etkisi olmadı

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Ertan
Steam
riddLedSKL
Xbox Live Gamertag
riddLedSKL
Steam ID
riddledskull
Epic Games
riddLedSKL
Origin
riddLedSKL
Sağlam olduğuna emin olduğunuz başka bir güç kaynağı ile denemeniz lazım sorunun ne olduğunu görebilmek adına.

Bir de donanımlarınız ile ilgili hiç detay vermemişsiniz...

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
GÜRKAN SALMAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ryzen 5 5500 , RX580 8gb , A520M A PRO , 32 gb RAM , 512 gb ssd , (psu 650w diye hatırlıyorum)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,142
Üyeler
166,697
Son üye
HappyReis20
Top Bottom